SRAM in zee met Let's Carbonize

SRAM in zee met Let's Carbonize van Let's Carbonize

Door: Let's Carbonize  03-01-2009
Trefwoorden: Sram

Vanaf 1 januari 2009 is het officieel, Let's Carbonize is een officieel verkooppunt van alle SRAM producten. Via onze online bikestore zijn vanaf vandaag alle officiële producten van SRAM aan te schaffen, dit betekent dat de SRAM Red, de SRAM Force en de SRAM Rival schakelgroepen en onderdelen voor u binnen handbereik zijn! U vindt deze geweldig nieuwe en innovatieve producten terug via schakelgroepen in onze online bikestore.

Naast de SRAM groepsets zijn ook per direct de SRAM wielsets beschikbaar. SRAM heeft in 2008 de wielen fabrikant ZIPP overgenomen, uit deze overname zijn als eerste een drietal carbon wielsets voortgekomen:

  • De SRAM S40
  • De SRAM S60
  • De SRAM S80

Een totaal overzicht van de SRAM wielsets vindt u terug in onze online bikestore onder wielsets. Mocht u vragen hebben over de SRAM producten, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar [email protected] of ons te bellen via 06-17387202. Bent u opzoek naar andere onderdelen van SRAM, maar vindt u deze niet terug op onze site neem direct contact met ons op want ook alle losse onderdelen van SRAM kunnen wij leveren.

Trefwoorden: Sram