CEDEO-erkenning moeiteloos behaald door Mintz, people in progress

Door: Mintz - People In Progress  28-08-2006
Trefwoorden: Netwerk, Reorganisatie, Cedeo

CEDEO-erkenning moeiteloos behaald door Mintz, people in progress

Het door de FNV als voorwaarde gestelde certificaat voor klanttevredenheid is door CEDEO toegekend aan Mintz.

Outplacement is een belangrijk middel om mensen bij reorganisaties van werk naar werk te begeleiden. Doordat de verschillen tussen de bureaus groot zijn wordt certificering steeds belangrijker. Samen met CEDEO, een onafhankelijk bureau op het gebied van certificering, heeft FNV Bondgenoten een systeem met klanttevredenheidmeting opgezet. Ook Mintz heeft zich gecommitteerd aan deze kwaliteitscertificering..

Plan van aanpak en uitvoering
Zowel de marktconforme prijs-kwaliteitverhouding als de flexibele houding en creatieve ideeën van Mintz worden als zeer positief ervaren. Opdrachtgevers zijn zeer te spreken over de persoonlijke benadering van Mintz. Offertes worden zeer flexibel en professioneel genoemd en Mintz scherpt aan waar nodig.

Mintz is een klantvriendelijke organisatie en houdt op een prettige manier contact met zowel bedrijven waarmee ze samenwerken of hebben samengewerkt. Men geeft aan tevreden tot zeer tevreden te zijn met de samenwerking en vinden Mintz een absolute aanbeveling.

Mintz is arbeidsmobiliteitexpert
Mintz adviseert en ondersteunt mensen en organisaties met loopbaan- en mobiliteitsvraagstukken en heeft een verfrissende kijk op arbeidsmobiliteit. Het bedrijf is onderdeel van de Vedior Group of Companies, een beursgenoteerde onderneming met wereldwijd ruim 18.000 medewerkers. Bij haar dienstverlening maakt Mintz regelmatig gebruik van contacten uit dit uitgebreide netwerk. Daarnaast is Mintz lid van brancheorganisatie NOBOL.

Meer informatie
Voor meer informatie over Mintz of de resultaten, kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor via 0348-490530 of info@mintz.nl

 

Trefwoorden: Arbeidsmobiliteit, Cedeo, Mintz, Netwerk, Nobol, Reorganisatie,

Contact Mintz - People In Progress

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share