Notariskantoor Van Limburg Stirum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koninginneweg 2 , 1217 KW Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over Notariskantoor Van Limburg Stirum

Notariskantoor Van Limburg Stirum is een jong kantoor (in 2000 gestart), het is gevestigd in Hilversum op de makkelijk bereikbare hoek van de Koninginneweg met de 's-Gravelandseweg.

Het ruime eigen parkeerterrein zorgt ervoor dat cliënten geen last hebben van het in Hilversum zo grote parkeerprobleem.

Het kantoor verricht werkzaamheden op alle notariële gebieden zoals het onroerend goed, het familierecht in al haar facetten en het vennootschaps- en ondernemingsrecht.

Uitgangspunt daarbij is: via korte lijnen snel een goed product af te leveren, waarbij laagdrempeligheid wordt nagestreefd en de cliënt altijd met vragen kan aankloppen.

Aarzel daarom niet om ons te benaderen met een vraag of een probleem. Door de brede opzet van het kantoor kunnen wij u op elk notarieel gebied terzijde staan.

Naast de notaris zijn er twee kandidaat-notarissen, een juridisch stagiair, een boekhouder, vier secretaresses en twee receptionistes op het kantoor werkzaam, die vrijwel allemaal over de nodige ervaring beschikken.

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/NotariskantoorVanLimburgStirum/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hilversum Noord-Holland

Is Notariskantoor Van Limburg Stirum in Koninginneweg 2, Hilversum Noord-Holland 1217 KW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Testament diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Testament per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1217 KW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3789399]