OXXIO BIEDT NIEUWE KLANTEN 450 EURO VOORDEEL

Door: Oxxio  15-05-2006
Trefwoorden: Energie, Energieleverancier, Energiecontracten

JAAR LANG GRATIS STROOM BIJ DRIEJARIG CONTRACT

Oxxio, de vierde energieleverancier van Nederland, biedt vanaf heden nieuwe klanten een jaar gratis stroom aan. De actie loopt tot eind juli. Om te kunnen profiteren van een jaar gratis stroom, dient de klant een driejarig contract tegen een vast tarief bij Oxxio te tekenen. Hiervoor komen maximaal 50.000 klanten in aanmerking. Het jaar gratis stroom is gebaseerd op het jaarlijkse energieverbruik van een gemiddeld huishouden, te weten 3346 kWh per jaar. Dit komt neer op 305 euro. Daarnaast heeft dit contract een vast laag stroomtarief, zodat de consument de komende drie jaar is beschermd tegen prijsstijgingen. Het totale bedrag dat hierdoor bespaard kan worden bedraagt 450 euro. Bij een tweejarig contract met een vast tarief ontvangt de klant een halfjaar gratis stroom, zonder dat hier een maximum aantal klanten aan verbonden is.

De vierde energieleverancier van Nederland wil met deze actie iets terugdoen voor de consument vanwege de enorm gestegen energieprijzen. Uit onderzoek van het CBS is namelijk gebleken dat de elektriciteitsprijzen in Nederland tot de hoogste van Europa behoren en in 6 jaar tijd met 40% gestegen zijn.

De actie past goed binnen de strategische focus van Oxxio op voordeel voor de klant. Daarnaast richt de onderneming zich sterk op innovatie, duurzaamheid en transparantie. De “slimme meter” en de levering van 100% groene stroom zijn andere voorbeelden die voldoen aan deze strategische kernpunten. Met de “slimme meter” worden meterstanden op afstand afgelezen en krijgen klanten via internet inzicht in hun energieverbruik en -kosten. Met een nauwkeurig inzicht in het verbruik kan maar liefst tot 15 tot 20%, ofwel 200 tot 300 euro op jaarbasis, op de totale energiekosten worden bespaard. Oxxio is ervan overtuigd dat absolute energiebesparing de meest duurzame oplossing is voor het terugbrengen van de totale energieconsumptie.

Erik de Heus, algemeen directeur van Oxxio, geeft als commentaar: “Onderzoek van het CBS heeft uitgewezen dat de elektriciteitsprijzen in Europa alleen in Italië en Denemarken hoger liggen dan in Nederland. Wij hebben besloten om daar iets aan te doen met deze actie, waarbij klanten die een driejarig contract tekenen een jaar lang gratis stroom ontvangen. Een dergelijk groot prijsvoordeel voor de energieklant is in Nederland nog niet eerder aangeboden.”

Trefwoorden: Energie, Energiecontracten, Energieleverancier,

Contact Oxxio

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share