OXXIO LEVERT 100% GROENE STROOM ZONDER MEERKOSTEN

Door: Oxxio  06-04-2006
Trefwoorden: Mkb, Milieu, Energiemarkt

Oxxio, de vierde energieleverancier van Nederland, verkoopt vanaf begin april uitsluitend 100% groene stroom aan nieuwe MKB klanten. Deze klanten krijgen deze duurzame stroom geleverd zonder meerkosten, waarmee Oxxio de prijs gelijk stelt aan die van grijze stroom, ondanks het wegvallen van de EB korting op duurzame energie. Ook bestaande MKB klanten zullen vanaf hun volgend verlengingscontract uitsluitend 100% groene stroom ontvangen.

Oxxio kiest strategisch voor een focus op duurzaamheid, innovatie, transparantie en voordeel voor de klant. Het aanbieden van 100% groene stroom zonder meerkosten past geheel binnen deze strategie. Met 100% groene stroom wordt immers een belangrijke bijdrage geleverd aan een beter milieu, en wordt het voordeel voor de klant behouden.

Een belangrijk voorbeeld van innovatie en transparantie is de “slimme meter”, waarmee meterstanden op afstand worden afgelezen en klanten via internet inzicht hebben in hun energieverbruik en -kosten. Met een nauwkeurig inzicht in het verbruik kan maar liefst tot 15% op de totale energiekosten worden bespaard. Absolute energiebesparing is en blijft de meest duurzame oplossing voor het terugbrengen van onze totale energieconsumptie.

Joop Heijenrath, commercieel directeur van Oxxio, is ingenomen met de verduurzaming van het energieaanbod: “Oxxio heeft zich altijd gericht op het aanbieden van groene stroom met een scherpe prijsstelling. Door onze efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij nu ook groene stroom aan onze zakelijke klanten leveren tegen hetzelfde tarief als grijze stroom. Binnen het thema MVO, waar wij veel aandacht aan besteden, leveren we graag onze bijdrage aan een verduurzaming van onze maatschappij. En ook voor onze zakelijke klanten komen duurzaamheidsdoelstellingen zo makkelijker binnen handbereik.”

Trefwoorden: Energiemarkt, Milieu, Mkb

Contact Oxxio

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share