OXXIO VERHUIST NAAR NIEUW PAND

Door: Oxxio  03-04-2006
Trefwoorden: Energie, Energieleveranciers

Oxxio, de vierde energieleverancier van Nederland, heeft vanaf vandaag een nieuw kantoor betrokken aan de Marathon 5 in Hilversum. Het bedrijf is sinds de oprichting in 2000 snel gegroeid en is daarom op zoek gegaan naar een meer passende kantoorruimte. De nieuwe vestiging biedt ruimte aan de ruim 100 medewerkers.

De focus op voordeel voor de klant, innovatie, duurzaamheid en transparantie hebben ertoe geleid dat Oxxio in een paar jaar tijd is uitgegroeid tot een gevestigde energieleverancier met circa 600.000 klanten. Ook bij de keuze voor het nieuwe kantoorpand hebben deze kernwaarden uit de bedrijfsvoering daarom een rol gespeeld. Tevens was het bedrijf toe aan een pand met voorzieningen als een eigen bedrijfsrestaurant, ruimere werkplekken en overlegruimtes.

Lex Broekhuizen, financieel directeur van Oxxio, is erg tevreden met de nieuwe locatie: “De laatste jaren waren we in Leusden eigenlijk uit ons jasje gegroeid, vandaar dat we toe waren aan een gebouw dat beter bij ons paste. Het nieuwe gebouw heeft een representatieve uitstraling en het is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer. Dit sluit bovendien goed aan bij onze bedrijfsvoering, aangezien wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.”

Trefwoorden: Energie, Energieleveranciers

Contact Oxxio

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share