Praktijk voor leer- en gedragsadviezen A Bär

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Utrechtseweg 8 , 1213 TS Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over Praktijk voor leer- en gedragsadviezen A Bär

Doel van de praktijk is op (liefst korte) termijn psychologische hulp te bieden aan kinderen en jongeren waarvan de normale ontwikkeling belemmerd wordt waardoor deze weer zo snel en zo goed mogelijk kunnen functioneren in hun omgeving, afhankelijk van hun mogelijkheden.
Naast onderzoek en behandeling in de Basis en Gespecialiseerde GGZ, biedt de praktijk diverse trainingen aan o.a. voor kinderen met ADHD, faalangstige kinderen en kinderen met sociale vaardigheidsproblemen. Tevens bieden wij opvoedingsondersteuning en ouderbegeleiding aan ouders met kinderen in de peuter- tot puberleeftijd. De ouder(s)/verzorger(s) zoeken òf zelf contact òf worden doorverwezen door huisarts/kinderarts of scholen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Praktijk-voor-leer-en-gedragsadviezen-A-B%C3%A4r/790080441062112

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor leer- en gedragsadviezen A Bär in Utrechtseweg 8, Hilversum Noord-Holland 1213 TS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1213 TS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825348]