Presenz - Praktijk voor Haptotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hugo de Grootstraat 37 A , 1215 CX Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over Presenz - Praktijk voor Haptotherapie

Al sinds 1988 werken wij, Georgine Tanis en Michiel Reinders, samen als zelfstandige haptotherapeuten vanuit ons volledig gecertificeerde Haptotherapiecentrum dat centraal gelegen is in Hilversum. Je bent bij ons centrum van harte welkom voor o.a.: haptotherapie, haptonomische zwangerschapsbegeleiding en coaching!
Met welke klachten kunnen wij helpen?
Angsten (diverse soort angst- en paniekklachten waaronder ook faalangst)
Overspannenheid en overmatige stress
Burn-out / Bore-out
Depressie en somberheidsgevoelens
Eenzaamheid en "het allemaal even niet meer zien zitten"
Fibromyalgie
Hyperventilatie
Niet lekker in je vel zitten..
Leven met pijn
Overbelasting (zowel fysiek als emotioneel)
Pesten of gepest zijn
Slapeloosheid
De verwerking van een vervelende of nare ervaring
Rouw- en verliesverwerking
Oplossen van relatieproblemen
Wat doet een haptotherapeut nou precies?
In de loop van je leven kan er gebrek aan gevoelscontact of liefde zijn, of kan je beschadigingen opdoen waardoor het natuurlijke contact met je eigen gevoel minder wordt. Dit kan ertoe leiden dat je je afgesloten voelt, en veel spanning en stress kan opbouwen. Je verweert je en pantsert je, en gaat dan meer vanuit het moeten en het denken leven. Omgekeerd kan je ook stuurloos raken in gevoelens, en geen basis voelen of hebben om op terug te vallen.
De haptotherapeut brengt je via een aanrakende benadering en/of ervaringsgerichte oefeningen weer in contact met jezelf en je gevoelens, daar waar die afgesloten zijn geraakt. Belangrijk is dat je genoeg veiligheid en bevestiging voelt om dit weer toe te laten. Zo kan je leren om naar de signalen van je lichaam te luisteren en jezelf weer open te stellen voor je omgeving. Dan kan je je ontwikkelen, en meer jezelf worden en durven zijn, waardoor je weer open in de wereld kan staan.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Presenz - Praktijk voor Haptotherapie in Hugo de Grootstraat 37 A, Hilversum Noord-Holland 1215 CX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1215 CX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3736601]