Protestantse Gemeente Hilversum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Loosdrechtseweg 263 A , 1215 JV Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over Protestantse Gemeente Hilversum

De Bethlehemkerk kent een lange historie van Samen-Op-Weg tussen Hervormde en Gereformeerde gemeenteleden. De totstandkoming van de Protestantse Kerk in Nederland wordt in onze gemeente volmondig ondersteund. We zijn een actieve kerk voor jong en oud.Ongeveer tweehonderd van de ca vijftienhonderd leden zetten zich als vrijwilliger actief in voor de gemeente. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van de zondagse eredienst, kinderoppas, kinderdienst en tienerdienst. Én ook de catechisatie, gespreksgroepen, ouderensoos, diaconie, jeugd- en jongerenwerk, sectiewerk en diverse activiteiten rondom de Christelijke feestdagen. De Bethlehemkerk groeit en bloeit dankzij de inzet en het enthousiasme van haar gemeenteleden en haar twee predikanten.

De Protestantse Wijkgemeente Bethlehemkerk is een open geloofsgemeenschap met respect voor verschillende geloofsvisies, geïnspireerd door de bijbel als het grote verhaal van God met de mensen. Wij willen ernaar streven om in onze gemeente de band met God, met elkaar en met de wereld om ons heen te versterken en te verdiepen.

De Bethlehemkerk biedt u een open geloofsgemeenschap waarin mensen respect hebben voor elkaars geloofsvisies. Dit uit zich vooral in de wijze waarop we met elkaar invulling geven aan de eredienst op zondagmorgen. Voor velen een vast moment in de week van ontmoeting, bezinning en bemoediging. De wekelijkse eredienst is voorbereid in overleg met de Liturgische Werkgroep en wordt geleid door één van onze predikanten. Lectoren en diakenen hebben hun deel in de vormgeving van de dienst. Na afloop is er meestal gelegenheid elkaar te ontmoeten. Gasten kunnen hier nader kennismaken met de gemeente. Onze erediensten zijn divers van karakter: naast 'gewone' vieringen met een sobere orde van dienst kennen we uitbundige vieringen met en voor onze vele kinderen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Religious Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hilversum Noord-Holland

Is Protestantse Gemeente Hilversum in Loosdrechtseweg 263 A, Hilversum Noord-Holland 1215 JV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cursussen diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Cursussen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1215 JV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819776]