Spiritueel Werker cursus Sjamanisme - Reiki I en II

Spiritueel Werker cursus Sjamanisme - Reiki I en II van Ruach Baraka

Door: Ruach Baraka  16-07-2007
Trefwoorden: Cursus, Spiritualiteit, Spiritueel

Cursus I: intuïtief leven
Het is zelden een probleem om te leven vanuit je 'verstand'. We overwegen de stappen die we wel of niet maken, we bedenken waar we naar toe willen en waarom.
Daarnaast ontdekken steeds meer mensen dat er een andere manier is om naar het leven te kijken en in het leven te staan. Een spirituele manier.

Tijdens deze avonden maken we op allerlei manieren contact met het spirituele in onszelf en om ons heen. We leren ons eigen gevoel ontdekken en daarop te reageren. We leren voelen en ons voelen op waarde schatten.
Om ons te openen voor de spirituele wereld om ons heen, zal de eerste avond gewijd zijn aan een inwijding in Reiki 1 en de betekenis hiervan. De rest van de avonden zal er veel tijd worden besteed aan visualisaties, geleide meditaties, om onze 'spirituele voelsprieten' te ontwikkelen. Daarnaast zal Heeling in al haar aspecten een belangrijk deel zijn van deze avonden.

Cursus II: Bewust leven met chakra"s
Tijdens deze avonden komen de 7 hoofdchakra's in al hun aspecten aan bod. Elk chakra heeft zijn/haar eigen funktie., zowel lichaamlijk, emotioneel als spiritueel. We leren de chakra's ontdekken, voelen en zien. Om ons te ondersteunen in deze ontdekkingstocht langs de chakra's zal de eerste avond een reiki 2 inwijding worden gegeven aan de deelnemers die dit wensen..
certificaat: indien gewenst kun je na afloop certificaat Ruach Baraka Reiki II ontvangen voor ¤ 10,-

Cursus III: spirituele verdieping en het opruimen van blokkades
Deze avonden werken we met soulretrieval. Een oud sjamanistische methode om oude blockades op te ruimen en zo een leven van vrijheid binnen te treden. Tijdens deze avonden zul je steeds dieper in je ziel binnentreden om daar te ontdekken wat je blokades uit het verleden, inclusief vorige levens, zijn. Deze blockades vragen om opgehelderd te worden en Sjamanen hebben ons geleerd op welke manier we dit kunnen doen. Deze kennis delen we graag met je.
In de loop van de cursus zal er een inwijding in Reiki III worden gegeven aan diegene die dit willen en in de vorige cursus een Reiki II inwijding hebben ontvangen. Een Reiki 3 inwijding biedt je de mogelijkheid anderen in te wijden in alle Reiki graden. Binnen Reiki wordt in deze zin ook wel de term 'Master' gebruikt.
certificaat: indien gewenst kun je na afloop een certificaat Ruach Baraka Reiki III ontvangen voor 15 euro. Na deze cursus kun je zelf anderen inwijden in Reiki.

Cursus !V: Chakra heeling
Deze keer werken we vanuit het 'chakra healing handboek' van. We leren de 32 energiecentra, chakra's kennen en een plaats geven in ons leven en onze heelende aktiviteiten.
Deze cursus borduurt voort op de drie voorgaande cursussen en dient tevens als afsluiting van het proces dat we in September samen zijn gestart
We oefenen ook de Reiki inwijding.
certificaat: na afronding van deze laatste serie van 7 avonden ontvang je het
Ruach Baraka spiritueel werker / Reiki 3 certificaat

Trefwoorden: Chakra Healing, Cursus, Sjamaan, Sjamanisme, Spiritualiteit, Spiritueel, Tijdvanheeling, Trauma Verwerking,