Stichting Omroep Muziek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heuvellaan 33 , 1217 JL Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over Stichting Omroep Muziek

In de Stichting Omroep Muziek (SOM) zijn de middelen en mensen die de programmering en productie van de concertseries van de publieke omroep verzorgen, samengebracht met het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor. Omroeppartners zijn NTR, AVRO en TROS.

Bovengenoemde partijen zijn verantwoordelijk voor de levende muziek die de publieke omroep verzorgt in concertseries als de NTR ZaterdagMatinee, De Vrijdag van Vredenburg en Het Zondagochtend Concert. Deze concerten worden live uitgezonden op Radio 4. De concertseries worden voor publiek uitgevoerd in het Koninklijk Concertgebouw en Vredenburg in Utrecht.

De SOM participeert eveneens in de educatieve serie De Magische Muziekfabriek in Vredenburg.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Television

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hilversum Noord-Holland

Is Stichting Omroep Muziek in Heuvellaan 33, Hilversum Noord-Holland 1217 JL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1217 JL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819873]