Hoofd bedrijfsbureau

Hoofd bedrijfsbureau van Suitable Engineering

Door: Suitable Engineering  18-04-2008
Trefwoorden: Vacatures, Vacature, Banen

Locatie
Hoorn .

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever Snaas Metaalwaren in Hoorn is al meer dan vijfendertig jaar een begrip op het gebied van metaalbewerking, poedercoating en magazijninrichting. Zij werken voor een grote verscheidenheid aan industrieën (van machine- en apparatenbouw tot de meubelindustrie) aan orders die variëren van éénmalig tot seriewerk met levering just-in-time. Snaas beschikt hiervoor over een modern computergestuurd machinepark met o.a. ponsnibbelmachines, lasersnijmachines, kantbanken, lasrobots en een eigen spuiterij. Met ruim zestig ervaren en goed opgeleide medewerkers en een gestroomlijnde organisatie staat Snaas garant voor het leveren van kwaliteitsproducten.

Functie omschrijving
Als Hoofd Bedrijfsbureau geeft u leiding aan een viertal medewerkers, drie werkvoorbereiders en een tekenaar/programmeur. U coacht, begeleidt en beoordeelt deze medewerkers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. U stemt de productieplanning af met de beschikbare machine- en mancapaciteit. Hierbij houdt de uitvoering en voortgang van de productie in de gaten en stemt deze af met de afdelingen Verkoop, Logistiek en Productie. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het analyseren van de nacalculaties. U bent voortdurend actief gericht op het realiseren van product- en procesverbeteringen. Tenslotte bent u in deze functie verantwoordelijk voor een efficiënt en effectief gebruik van het ERP systeem. U rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Functie eisen
U heeft bij voorkeur een HTS opleiding richting werktuigbouwkunde aangevuld met technische bedrijfskunde. U beschikt over enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen een productieomgeving. U heeft ervaring met ERP systemen.
Uiteraard is het binnen deze functie van belang dat u beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een sterke persoonlijkheid.

Contactpersoon
Appono Werving & Selectie B.V.
(035) 6229 731
[email protected]

Trefwoorden: Appono, Baan, Banen, Bedrijfsbureau, Hoofd, Hoofd Bedrijfsbureau, Snaas, Snaas Metaalwaren, Suitable, Vacature, Vacatures,