Tactisch inkoper

Tactisch inkoper van Suitable Engineering

Door: Suitable Engineering  18-04-2008
Trefwoorden: Vacatures, Vacature, Banen

Locatie
Hilversum .

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever voestalpine Railpro BV is gevestigd in Hilversum en heeft 120 medewerkers in dienst. Zij is één van de grootste spelers op de Nederlandse railinframarkt en helpt met haar dienstverlening een efficiënt, veilig en betrouwbaar spoornet te ontwikkelen en te onderhouden. Door de combinatie van haar productassortiment (ruim 14.000 producten), logistieke diensten en service levert Railpro een uniek geïntegreerd totaalpakket voor de nieuwbouw-, vernieuwbouw-, storings- en onderhoudsmarkt. Voestalpine Railpro is onderdeel van het Oostenrijkse bedrijf voestalpine Bahnsysteme GmbH.

Functie omschrijving
Als tactisch inkoper bent u verantwoordelijk voor de juiste portfolio van internationale leveranciers om ervoor te zorgen dat de benodigde producten op het juiste moment
beschikbaar zijn. U onderhoudt hiertoe contacten met het netwerk van leveranciers en spoort hen aan tot betere prestaties. U bezoekt regelmatig internationale leveranciers en beurzen.

Uw taken bestaan uit het vertalen van de sales forecast naar een inkoopplan. U maakt marktanalyses en benchmarks voor de diverse productgroepen, zodat u beschikt over voldoende marktinformatie om de juiste inkoopbeslissingen te nemen en de directie te adviseren. U sluit raamcontracten af met leveranciers voor zowel projectgebonden als de
reguliere inkoopbehoefte en u verzorgt het contractmanagement. Ook verzorgt u diepte-inzichten in de kostenstructuren van de complete supply chain om de competitie voor te blijven. Het is uw uitdaging de inkoopprocessen te optimaliseren.

De discipline Inkoop valt onder de afdeling Business Development. Samen met collega's van de andere disciplines (Verkoop, Calculatie, Marketing en Supply Chain Management) zorgt u voor de slagvaardigheid van de organisatie. U rapporteert in deze zelfstandige functie aan de manager business development.


Functie eisen
Voor deze functie is het belangrijk dat u beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heeft u ruime werkervaring in een soortgelijke functie. U bent commercieel en resultaatgericht. U bent een doortastende onderhandelaar met sterke communicatieve vaardigheden. U bent een teamplayer. Tenslotte bent u bereid om internationaal te opereren, waarbij goede beheersing van de Engelse taal nodig is en beheersing van de Duitse taal een pré.

Contactpersoon
Appono Werving & Selectie B.V.
(035) 6229 731
[email protected]

Trefwoorden: Baan, Banen, Inkoper, Inkopers, Tactisch Inkoper, Tactische Inkopers, Taktisch Inkoper, Taktische Inkopers, Vacature, Vacatures,