Tandheelkundig Centrum Kerkelanden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkelandenlaan 3 F , 1216 RN Hilversum, Noord-Holland

E-mail

Over Tandheelkundig Centrum Kerkelanden

TANDHEELKUNDIG CENTRUM KERKELANDEN

Ooit meer dan dertig jaar geleden begonnen als kleine solopraktijk, nu uitgegroeid d.m.v. onderlinge aanbeveling tot een Centrum met meer dan tien medewerkers. Wij werken in een aangename ontspannen sfeer, zodat u zo relaxed mogelijk de tandheelkundige behandeling kunt ondergaan. Onze praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kerkelanden met diverse disciplines. Huisartsen, een apotheek, chiropractie, fysiotherapie, etc.

Ten gevolge van specialistische ontwikkelingen door de jaren heen in onze praktijk ( bij voorbeeld jarenlang een verwijspraktijk parodontologie), komt op de allereerste plaats een goede mondhygiënische aanpak. Het fundament onder iedere tandheelkundige behandeling!

Verder hebben wij ons vooral ontwikkeld op het gebied van kroon en brugwerk en wortelkanaalbehandelingen (momenteel tevens een verwijspraktijk endodontie voor collega's) en niet te vergeten cosmetische tandheelkunde.

Natuurlijk kunt u voor alle facetten van de tandheelkunde bij ons terecht.

Vanzelfsprekend hebben wij niet op ieder gebied specialisten in eigen huis, maar dat kan ook een voordeel zijn. Zonder verplichting de beste specialist kiezen van buiten heeft ook zijn gunstige kanten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/TandheelkundigCentrumKerkelandenHilversum/

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandheelkundig Centrum Kerkelanden in Kerkelandenlaan 3 F, Hilversum Noord-Holland 1216 RN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthodontie diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Orthodontie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1216 RN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826445]