Pieter Lubberts maakt overstap The Entertainment Group als Manager nieuwe divisie Concerts& Events

Door: The Entertainment Group  18-08-2006

Pieter Lubberts (33) maakt per 1 november 2006 de overstap van Radio 538 naar The Entertainment Group. Lubberts, voormalig Operations Manager bij Radio 538, zal bij The Entertainment Group in dienst treden als Manager van de nieuwe divisie Concerts & Events. Hij zal verantwoordelijk zijn voor alle door The Entertainment Group geproduceerde evenementen en concerten.
The Entertainment Group bedenkt, creëert en produceert evenementen voor klanten als, Samsung, L’Oreal, Sanoma, BelCompany, Start, Holland Casino en Kwik Fit. Zij verzorgt publieks-, bedrijfs- en persevenementen en daarnaast produceert zij in eigen beheer de concerten voor haar eigen artiesten, waaronder Marco Borsato, Guus Meeuwis en Trijntje Oosterhuis. Per 1 november worden deze krachten gebundeld binnen de nieuwe divisie Concerts & Events.

Lubberts is sinds maart 2000 werkzaam bij Radio 538, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de organisatie van evenementen, facility management en de technische continuïteit. Zo was hij onder andere verantwoordelijk voor het jaarlijkse 538- Koninginnedagevenement op het Amsterdamse Museumplein, dat ondertussen is uitgegroeid tot het grootste verjaardagsfeest dat ons land kent met bijna 200.000 bezoekers.

Pieter Lubberts is enthousiast over zijn overstap: "Ik ben gevraagd om de nieuwe business unit Concerts & Events op te gaan zetten en dat is bij een ambitieuze club als The Entertainment Group een enorm interessante nieuwe uitdaging die ik graag wil aangaan. In ruim zes jaar Radio 538 was ik verantwoordelijk voor alle operationele zaken, maar ik heb tevens alle ruimte gekregen om nieuwe evenementen te ontwikkelen. Live38 On Tour, alle live-uitzendingen, de 538 Fuckschoolparty en het Radio 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein zijn hiervan enkele voorbeelden. Nu ga ik mij specialiseren in evenementen, maar dan in de brede zin. Een lastige beslissing om een schitterend merk als Radio 538 te verlaten, maar mijn verwachtingen zijn groot bij The Entertainment Group."

Niel van Hoff, Algemeen Directeur van The Entertainment Group Holding verheugt zich zeer op de samenwerking: “Ik heb de afgelopen jaren meerdere evenementen van Radio 538, waarover Pieter de eindverantwoordelijkheid had, van dichtbij mee mogen maken en ben iedere keer weer zeer onder de indruk geweest van de hoge kwaliteit. Ik ben daarom erg tevreden dat we Pieter hebben kunnen overtuigen om deze nieuwe business unit op te zetten’’.


Contact The Entertainment Group

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share