window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":19,"ttGuid":"679C7FDA827C7AE4","agent":""} <title></title> <meta content="OpenOffice.org 2.2 (Win32)" name="GENERATOR" /> <meta content="Jonathan Svirsky" name="AUTHOR" ..." />

'Kun je kinderen hersenspoelen tot Harry Potter?'

Door: The Institute Of Unconventional Wisdom  25-06-2008
Trefwoorden: Nlp

NLP, wat staat voor Neuro-Linguistisch Programmeren, werkt erg goed bij kinderen omdat zij nog sterk in een magische wereld leven waar alles nog mogelijk is. Joost van der Leij van Tiouw.com is de nummer één NLP coach van Nederland voor volwassenen. Met dit evenement wil hij zich voor het eerst op kinderen richten. Joost: “NLP wordt er vaak ten onrechte van beschuldigd dat het hersenspoelen is, maar dat is het zeker niet. NLP is juist effectieve manier om mensen met simpele denk technieken te leren hoe ze zich snel beter kunnen voelen. Eigenlijk zouden ze de NLP basis technieken al op de basisschool aan kinderen moeten leren.”


Fantasie

Om te zorgen dat het geen saaie volwassenen training is, maar een evenement dat kinderen zelf heel leuk vinden, wordt de training gedaan in de vorm van een fantasie rollenspel. Verhalen zoals 'In de ban van de ring' en 'Harry Potter' zijn ongekend populair. In het verlengde hiervan ligt het fantasie rollenspel; iedereen krijgt een rol en wordt verkleed en geschminkt. Met z'n allen treed je vervolgens binnen in een Middeleeuwse fantasie wereld, waarin je monsters, tovenaars en elfen kunt tegenkomen. Kortom, er staat de kinderen een spannend avontuur te wachten. Om deze Middeleeuwse fantasie wereld zoveel mogelijk tot leven te laten komen, wordt het evenement gehouden in het Archeon in Aplhen aan de Rijn.


Toverspreuken

De kinderen leren in diverse workshops hoe ze volgens de spelregels mogen zwaardvechten, hoe ze elkaar kunnen helpen en hoe “magie” werkt. Dit laatste is waar de NLP training begint. De monsters in het spel gebruiken drie soorten toverspreuken, namelijk iemand een naar gevoel geven, een negatieve gedachte of negatief beeld. De kinderen leren onder begeleiding van NLP coaches hoe ze deze toverspreuken kunnen oplossen door de drie NLP basis technieken te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat de kinderen een rollenspel krijgen van de hoogste kwaliteit en onder ervaren begeleiding, wordt het evenement gedaan in samenwerking met Games-N-Stuff; een organisatie die de afgelopen jaren uitgegroeid is tot de nummer 1 op het vlak van fantasie rollenspellen voor deze leeftijdsgroep. Bekijk hier een filmpje van één van hun evenementen.

Het rollenspel duurt van 's ochtends 10:00 uur tot 's avonds 17:00 uur. Er is meer dan voldoende begeleiding zowel op het vlak van het spel als op het gebied van NLP coaching. De training kost €117,- . Dit is inclusief toegang tot het Archeon en alle Archeon attracties.

Voor meer informatie en opgeven, kijk op www.tiouw.com.

Trefwoorden: Nlp

Contact The Institute Of Unconventional Wisdom

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share