Uitvaartverzorging en Internationaal Rouwvervoer IRU Heden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Melkpad 23 , 1217 KA Hilversum, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Uitvaartverzorging en Internationaal Rouwvervoer IRU Heden

Bij een overlijden in Nederland of in het buitenland kunt u vertrouwen op Van der Heden Internationaal Rouwvervoer en Uitvaartverzorging (I.R.U.). Ieder land heeft zijn eigen tradities en regels voor het overbrengen van de overledene, het repatriëren. Daarom is het organiseren van internationaal rouwvervoer een specialisme.

In eigen land en waar ook ter wereld staan wij voor u klaar. Samen met onze internationale partners. Om u van dienst te zijn. Met begrip, ervaring en met het grootste respect. Van der Heden overbrugt voor u elke afstand.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Uitvaartverzorging en Internationaal Rouwvervoer IRU Heden in Melkpad 23, Hilversum Noord-Holland 1217 KA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hilversum Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hilversum Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hilversum Noord-Holland, 1217 KA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827101]