Cursus begeleiding bij borstvoeding door Verloskundigen Praktijk de Eedenburgh

Cursus begeleiding bij borstvoeding door Verloskundigen Praktijk de Eedenburgh van Verloskundigen Praktijk De Eedenburgh

Door: Verloskundigen Praktijk De Eedenburgh  13-10-2008
Trefwoorden: Baby, Zwanger, Borstvoeding

De 3 verloskundigen van Verloskundigen Praktijk de Eedenburgh Karin Kolvoort, Marieke Gerritsen en Gabriëlle Ott hebben met succes de borstvoedingscursus gevolgd. 
De cursus besloeg 2 halve dagen van 4 uur op respectievelijk 8-en 22 september in Tergooiziekenhuis Blaricum.
Verloskundigen Praktijk de Eedenburgh heeft opnieuw kennis opgedaan van de nieuwste inzichten op het gebied van borstvoeding en kan met haar collegae deze kennis juist afstemmen.
Als samenwerkende collegae hebben de 3 verloskundigen van Verloskundigen Praktijk de Eedenburgh de cursus gevolgd en hierdoor komen kennis en deskundigheid op hetzelfde niveau wat het formuleren van een gezamelijk beleid t.a.v borstvoeding eenvoudiger maakt.

De cursus is gerelateerd aan de tien vuistregels van de WHO en UNICEF en voldoet aan de voorwaarden die voor borstvoeding certificering worden gesteld.

CONTACT:
Verloskundige Praktijk De Eedenburgh
Frederik van Eedenlaan 13e
1215 EK Hilversum


Minckelersstraat 26
1221 KH Hilversum


T (035) 6214493
F (035) 6256153
info@eedenburghverloskundigen.nl

Verloskundigen Praktijk de Eedenburgh heeft elke donderdagavond spreekuur aan de Eikenlaan 49a, in de Huisartsenpraktijk Loosdrecht. 
Voor meer informatie of het maken van een afspraak zie ook de website:
www.eedenburghverloskundigen.nl


Trefwoorden: Baby, Borstvoeding, Borstvoeding Certificering, Cursus Verloskundigen, Eedenburgh, Tergooiziekenhuis, Unicef, Zwanger,

Contact Verloskundigen Praktijk De Eedenburgh

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share