Viola van Driel start makelaarskantoor te Hilversum

Viola van Driel start makelaarskantoor te Hilversum van Viola Van Driel Makelaardij

Door: Viola Van Driel Makelaardij  29-01-2008

Viola van Driel is met bijna 20 jaar ervaring in vastgoed haar eigen makelaarskantoor te Hilversum gestart gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting. Eerder was zij o.a. werkzaam bij Nienaber Adviesgroep en BPF Bouwinvest. Viola van Driel is in 1995 voor de arrondissementrechtbank te Amsterdam beëdigd en was toen de jongst beëdigd makelaar/taxateur van Nederland. Daarna heeft zij de specialisatieopleiding voor bedrijfsonroerendgoed afgerond. Naast de registratie als gecertificeerd makelaar gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting, is zij tevens geregistreerd als erkend woningtaxateur in VastgoedCert.
Viola van Driel Makelaardij te Hilversum verleent gespecialiseerde dienstverlening voor bedrijfshuisvesting op het gebied van kantoren, bedrijfsruimte, winkels, woon/werk-panden, praktijkruimte, beleggingen, projectontwikkeling, bouwpercelen en professionele taxaties, alsmede ten behoeve van woonhuizen, appartementen en woningtaxaties.
Bemiddelen in bedrijfshuisvesting is een specialisme, welke Viola van Driel zich door jarenlange ervaring eigen heeft gemaakt en tot uitdrukking komt in de certificering door VastgoedCert.
Bij bedrijfshuisvesting is het belangrijkste dat het vastgoed, onder andere door, locatie, uitstraling, functionaliteit, financiën en courantheid, maximaal de ondernemersdoelstelling van de gebruiker ondersteunt. Het vastgoed is als het ware een bedrijfsmiddel om de onderneming zo optimaal mogelijk te laten renderen.
Viola van Driel Makelaardij kijkt niet alleen naar het object maar ook naar zichtbaarheid van locatie en pand (belangrijkste criteria), subsidiemogelijkheden van gemeente en provincies, bereikbaarheid per auto en parkeren, voldoende ruimte voor de bedrijfsactiviteiten, uitstraling van het pand, bereikbaarheid per openbaar vervoer, nabijheid van klanten, huisvestingskosten, imago van de buurt en nabijheid van voorzieningen.
Bij Viola van Driel Makelaardij kunt u altijd een afspraak maken voor vrijblijvend advies over uw bedrijfspand, woning, toekomstscenario huisvesting, haalbaarheidsonderzoek of een taxatie.
Daarvoor kunt u ons bellen, mailen of uw gegevens invullen op onze website onder ‘vrijblijvend advies’.


Contact Viola Van Driel Makelaardij

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share