Nieuwe website gelanceerd !

Nieuwe website gelanceerd ! van H&F Online Shopping

Door: H&F Online Shopping  22-07-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Online

Nieuwe website gelanceerd!

14 juli 2011

Sinds juli 2011 is er voor het online winkelend publiek een aantrekkelijke webshop in de textielbranche bijgekomen. Ondergoedshoppen.nl is gespecialiseerd in betaalbare dames- en herenondermode en heeft in korte tijd al een groot aantal bezoekers mogen ontvangen.

Merken
In onze webshop verkopen wij o.a. slips, strings, shorts, hemden en t-shirts van de merken: Beeren Bodywear, RJ Traditional Bodywear, Ten Cate en Twentini. Omdat wij zonder winkel werken en de daarbij behorende kosten kunnen wij onze artikelen voor een scherpe prijs leveren.

Webshop
Bij veel webshops ziet de klant door de bomen het bos niet meer. Ondergoedshoppen.nl wil zich onderscheiden van deze massale webshops en heeft gekozen voor een eenvoudige en duidelijke menustructuur.

Al onze artikelen zijn snel en eenvoudig te vinden. De informatieverstrekking is ruim voldoende waardoor de klant niet voor onverwachtse verrassingen zal komen te staan.  

Veilig betalen
Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van kopen op het internet. Uiteraard willen zij dit veilig kunnen doen. Wij bieden u deze veiligheid in onze webshop door middel van betalen via iDEAL, PayPal of Bankoverschrijving.

Beloning
Wij belonen onze klanten graag. Daarom is Ondergoedshoppen.nl gestart met een leuke welkomsactie. Iedere nieuwe klant ontvangt 10% korting op zijn of haar eerste aankoop. Daarnaast houdt Ondergoedshoppen.nl ook iedere maand een leuke actie en is het nu dus dubbel zo leuk om een aankoop bij Ondergoedshoppen.nl te doen!

Actie van de maand
Iedere maand zal er een nieuwe actie plaatsvinden. Deze actie kunt u vinden door op onze homepage op de Actie–button te klikken.

Reageer
Wij hopen dat u net zo tevreden bent over onze nieuwe webshop als wijzelf. Wij zijn benieuwd naar uw reactie.

Trefwoorden: Actie ondergoed, Beeren Bodywear, Boxershorts, Dames Ondergoed, Goedkoop Ondergoed, Hemden, Heren Ondergoed, Korting ondergoed, Online, Online Bestellen, Online Winkel, RJ Traditional Bodywear, Shopping, Shorts, Slips, Strings, Ten Cate, T-shirts, Twentini,