AKRON GROUP BOUWT VASTGOEDPORTFOLIO IN NEDERLAND VERDER UIT

Door: Akron Management Nederland  16-05-2006
Trefwoorden: Vastgoed, Vastgoedbeheer

Hoofddorp, mei 2006 - De pan-Europese vastgoedinvesteringsmaatschappij AKRON GROUP heeft haar belang in de Nederlandse commerciële vastgoedmarkt wederom verder uitgebreid door de aankoop van twee kantoorpanden aan de Hoofdweg in Rotterdam van Ycap Group B.V.

De transactiewaarde van de investering bedraagt 9.25 miljoen euro. Met deze transactie zet AKRON een volgende stap in de uitbouw van haar Nederlandse portfolio, waarvan de huidige totale waarde al 400 miljoen euro bedraagt.

Peter Ulm, Managing Director van Akron Management Nederland is verheugd over deze aankoop. “Met deze stap hebben we ons belang op de Nederlandse markt weer verder uitgebreid. Dat zullen we komende tijd nog verder blijven doen. Akron Group is inmiddels een zeer gerespecteerde speler op de Nederlandse en Europese markt. De waarde van ons Europese portfolio bedraagt nu bijna 700 miljoen euro.”
In Rotterdam aan de Hoofdweg werden twee, direct naast elkaar gelegen, kantoorpanden uit 2000 aangekocht met een vrij verhuurbaar oppervlakte van 4086 m² en 60 parkeerplaatsen en hebben een hoog afwerkingsniveau. De panden zijn uitstekend gelegen in de directe nabijheid van treinstation Rotterdam Alexander en de A16 en A20. Beide kantoren zijn volledig verhuurd aan de grote Rotterdamse Woningcoöperatie Patrimonium Woningstichting te Delfshaven, PWS voor een periode van 5 jaar. PWS is opgericht in 1914 en heeft 4 kantoren in Rotterdam, waarvan het kantoor aan de Hoofdweg het hoofdkantoor vormt, en is eigenaar van een portefeuille van 22.000 woningen en appartementen.

Trefwoorden: Vastgoed, Vastgoedbeheer

Contact Akron Management Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share