Ald Automotive

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoeksteen 60 , 2132 MS Hoofddorp, Noord-Holland

E-mail

Over Ald Automotive

Met 1.300.000 voertuigen en 4.500 werknemers in 39 landen, behoort ALD Automotive tot de top-3 van grootste autoleasemaatschappijen wereldwijd. Sinds maart 2003 is ALD Automotive onder deze naam actief op de Nederlandse markt. Vanaf dag één streven wij ernaar een onderscheidende rol te spelen op het gebied van service en innovatie.

ALD Automotive is voorloper op het gebied van nieuwe mobiliteitsoplossingen, waarbinnen vrijheid in mobiliteit de leidraad is. Een sprekend voorbeeld hiervan is 6 Wheel Lease: de mogelijkheid om een auto en een e-scooter te leasen. Maar ook ALD switch biedt veel flexibiliteit: op elk gewenst moment van auto te wisselen. Het rijden van een zuinige, compacte auto wordt zo veel aantrekkelijker. Of een ALD mobility card voor een flexibel mobiliteitsaanbod voor al uw medewerkers, dat zowel in tijd als kosten besparingen kan opleveren.

Om bedrijven te ondersteunen bij het (her)inrichten van hun mobiliteitsbeleid heeft ALD Automotive een gespecialiseerd mobiliteits consultancyteam opgericht. Daarnaast bieden wij met onze ALD Mobility Experience een state-of-the-art (meeting)ruimte, waar visie en inzicht op het gebied van mobiliteit als vanzelf ontstaan. Een uniek concept waar u via 19 interactieve beeldschermen de allernieuwste ontwikkelingen en trends op mobilteitsgebied beleeft. De ruimte leent zich uitstekend voor meetings, brainstormsessies- en trainingen, als ook productpresenties.

Wilt u ook meer uit uw mobiliteit halen? ALD Automotive gaat graag met u in gesprek.

Hoeksteen 60
2132 MS Hoofddorp
T. +31 (0)20 – 658 7000
www.aldautomotive.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/ALDAutomotiveNL

Categorieën: Car Rental

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ald Automotive in Hoeksteen 60, Hoofddorp Noord-Holland 2132 MS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoofddorp Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoofddorp Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoofddorp Noord-Holland, 2132 MS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3769905]