Bouwbedrijf Teeuwen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Moermond 58 , 2134 WV Hoofddorp, Noord-Holland

E-mail

Over Bouwbedrijf Teeuwen

Bouwbedrijf Teeuwen

Als er iets gebouwd of verbouwd moet worden, gerenoveerd of onderhouden, dan nemen wij u die zorg graag uit handen.

Ons bouwbedrijf is gevestigd in Hoofddorp en staat onder leiding van Luc Teeuwen. Bouwbedrijf Teeuwen heeft 35 jaar ervaring in alle facetten van de bouw.

Of het nu voor bedrijven is of particulieren, Bouwbedrijf Teeuwen voert uw opdracht met volle aandacht uit. Van de voorbereiding tot de afwerking bent u verzekerd van een betrokken en professionele begeleiding. De klant is bij ons koning en daarom streven wij ook naar een fijne samenwerking en helderheid bij meer werkzaamheden.

Ons werkgebieden zijn; Haarlemmermeer, Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Heemstede, Velserbroek, IJmuiden enz.

Op onze website vertellen wij u graag meer over de specifieke aanpak van Bouwbedrijf Teeuwen en de diensten die we leveren. U kunt natuurlijk ook alvast een afspraak maken voor een offerte, wij komen vrijblijvend bij u langs.

Met vriendelijke groet,

Bouwbedrijf Teeuwen

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Bouwbedrijf-Teeuwen-1672183576353749/

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bouwbedrijf Teeuwen in Moermond 58, Hoofddorp Noord-Holland 2134 WV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hoofddorp Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoofddorp Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoofddorp Noord-Holland, 2134 WV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822199]