De Boer Advies & Notariaat

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kruisweg 1025 1029 , 2131 CR Hoofddorp, Noord-Holland

E-mail

Over De Boer Advies & Notariaat

Notariskantoor De Boer is een jong en dynamisch notariskantoor in het hart van de Haarlemmermeer. Door goede kwaliteit en een redelijke prijs hebben wij inmiddels een uitstekende naam opgebouwd in de wijde regio. Naast de kwaliteit en de scherpe tarieven staan ook duidelijkheid en efficiency hoog in het vaandel. Ook voor hen die niet dagelijks met de notariële dienstverlening te maken hebben, blinken wij uit in duidelijkheid en betrokkenheid.

Notariskantoor De Boer is actief op alle rechtsgebieden van het notariaat. De van oudsher bekende, zoals aan- en verkopen van huizen, het regelen van uw hypotheek en het opmaken van uw testament, huwelijksvoorwaarden of samenlevingscontract.
Ook kunnen wij bemiddelend en onpartijdig optreden bij scheidingen en bij problemen in de afwikkeling van een (vastgelopen) nalatenschap.

In de zakelijke dienstverlening is Notariskantoor De Boer uw partner in een snelle oprichting van uw B.V., vereniging of stichting. Ook aandelenoverdrachten en reorganisatie in uw B.V.(‘s) behoren tot onze werkzaamheden.

Voor (buitenlandse) banken zijn wij uw partner, ook bij bijvoorbeel in executieveilingen. Bekend met de Nederlandse wet- en regelgeving en bovendien met uitstekende relaties in de advocatuur en de (groot)makelaardij, kunnen wij een goede executieveiling en eventuele (door)verkoop van het onderpand voor u verzorgen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Boer Advies & Notariaat in Kruisweg 1025 1029, Hoofddorp Noord-Holland 2131 CR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hoofddorp Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoofddorp Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoofddorp Noord-Holland, 2131 CR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820609]