CEO Ron du Croix verlaat debitel Nederland B.V.

Door: Debitel Nederland  26-01-2006
Trefwoorden: Telefonie, Mobiele Telefonie, Personalia

Voormalig director Wholesale bij Telfort, Huib Kloosterhuis, is opvolger.

Hoofddorp, maandag 31 oktober 2005 – Ron du Croix, CEO van debitel Nederland B.V. zal per 1 januari 2006 afscheid nemen van debitel en de dagelijkse leiding over geven aan Huib Kloosterhuis, director Wholesale bij Telfort. Ron du Croix staat aan het hoofd sinds de start van debitel in december 1993. Hij heeft het flexibele en succesvolle debitel gemaakt tot wat het nu is: een aanzienlijke speler in de markt van mobiele telefonie met 1,3 miljoen prepaid en postpaid bellers en een omzet van ruim 400 miljoen in 2004. Zijn opvolger, Huib Kloosterhuis, is de laatste vier jaar director Wholesale bij Telfort geweest en heeft in de zes jaar daarvoor diverse leidinggevende posities bij KPN bekleed. De directie van debitel Nederland B.V. zal vanaf 1 januari 2006 bestaan uit Huib Kloosterhuis CEO, Jack Janssen als CFO en Joël Becher als COO.

Als reden voor zijn vertrek geeft Ron du Croix aan dat de toekomst van de onderneming sterk gericht is op groei, wat een intensief en vooral continu leiderschap over een langere periode vereist. Ron heeft zich twaalf jaar gecommit aan deze doelstellingen, maar zegt een nieuwe onafgebroken periode niet meer in overeenstemming te kunnen brengen met zijn persoonlijke wensen en omstandigheden.

‘debitel Nederland B.V. is in de afgelopen twee jaar flink in beweging en staat zowel commercieel als financieel optimaal gesteld voor de toekomt gericht op groei. debitel benadert haar klanten inmiddels niet meer op de traditionele service provider manier maar gebruikt daarin ook de eigen winkels van debitel Shop B.V. en de eigen e-shop op debitel.nl en de webwinkel Mobiel.nl. Daarnaast is met service enabling, het faciliteren van sterke merken die een eigen mobiel aanbod willen brengen en het werken met white label partners een begin gemaakt en dit sluit uitstekend aan op de ervaring en kennis van Huib’, aldus Ron du Croix.

‘Met Telfort heb ik aan de wieg mogen staan van Wholesale in Nederland. Samen met mijn team hebben we dit segment op de kaart gezet. debitel was er vanaf het begin af aan bij. Na mijn ervaring bij Telfort als director Wholesale, is het een uitdaging en een eer om juist naar een van die partners te gaan, die Wholesale groot heeft gemaakt. Ik ben er trots op om dit enthousiaste team te mogen gaan aansturen. Alle credits naar Ron, die een fantastische klus heeft geklaard en debitel succesvol en winstgevend heeft gemaakt. Ik kijk er naar uit om samen met het team debitel in de komende fase naar een hoger niveau te laten groeien’ aldus Huib Kloosterhuis.

Trefwoorden: Mobiele Telefonie, Personalia, Telefonie

Contact Debitel Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share