Debitel verbetert Business All-in II

Door: Debitel Nederland  24-05-2006
Trefwoorden: Telecommunicatie, Telecom, Telefonie

Het voordelige abonnement met heldere tariefstructuur op het beste netwerk van Nederland
Hoofddorp, mei 2006 – debitel verbetert het zakelijke abonnement Business All-in II op het KPN netwerk. Met haar duidelijke en transparante tariefstructuur op betrouwbare netwerken weet debitel zich te onderscheiden in de zakelijke telecommarkt en een voordelig alternatief te bieden voor zakelijke aanbieders als KPN en Vodafone.
Met debitel Business All-in II beschikken bedrijven over een scherpgeprijsd groepsabonnement voor zowel nationaal als internationaal verkeer met een heldere tariefstructuur en transparante factuurkorting op het kwaliteitsnetwerk van KPN. Klanten bellen al vanaf 5 cent per minuut in Nederland en vanaf 22 cent in het buitenland en ontvangen een aantrekkelijke korting over de gehele factuuromzet.

De belangrijkste wijzigingen in de debitel Business All-in II zijn:

  • Scherpe tariefsverbetering
  • Tot 7,5% korting over het totale factuurbedrag, inclusief buitenland
  • Voordelig bellen in het buitenland vanaf € 0,22 per minuut 
  • Inclusief Call Analyser voor optimale kostenbeheersing
Service en betrouwbaarheid van het netwerk spelen een belangrijke rol in het beslissingsproces van de ondernemer. debitel biedt deze kwaliteit via de kwaliteitsnetwerken van KPN en Vodafone, maar tegen een lage prijs. Bovendien kan de klant bij debitel rekenen op een persoonlijke service.
Met het zakelijke portfolio van debitel heeft de klant keuze uit drie zakelijke MKB-pakketten op de netwerken van KPN en Vodafone, afgestemd op zijn situatie. De klant heeft dus meer keuze, meer maatwerk en meer service voor voordelige tarieven. Met de verbetering van de Business All-in II positioneert debitel zich met een unieke voordelige propositie tussen de zakelijke marktleiders KPN en Vodafone.

Trefwoorden: Telecom, Telecommunicatie, Telefonie

Contact Debitel Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share