Hoeke Hoofddorp Nissan

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Robijnlaan 2 , 2132 WX Hoofddorp, Noord-Holland

E-mail

Over Hoeke Hoofddorp Nissan

Al bijna een kwart eeuw lang biedt ons one-stop-shopping automobielbedrijf volledige service aan een grote en trouwe klantenkring, variërend van particulier, via kleine zelfstandige tot aan de beheerders van de door ons geleverde wagenparken van de KLPD Schiphol en de provincie Noord Holland. Daar zijn wij trots op!

Hoeke Hoofddorp is dealer van de zeer sterke automerken Nissan en Kia. Merken die telkens weer van zich doen spreken, denk maar eens aan de spectaculaire Nissan Juke en de nieuwe Kia Sportage!

En binnenkort zijn wij (wederom!) erkend Alfa Romeo reparateur! En daar zijn wij trots op!

Daarnaast zijn wij specialist in de beroemde merken Rover en MG; voor verkoop, onderhoud en reparatie van deze prachtige klassieke merken kunt u bij ons terecht.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoeke Hoofddorp Nissan in Robijnlaan 2, Hoofddorp Noord-Holland 2132 WX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Hoofddorp Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoofddorp Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoofddorp Noord-Holland, 2132 WX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3686339]