6 en 7 november Management Support Evenement Jaarbeurs Utrecht

6 en 7 november Management Support Evenement Jaarbeurs Utrecht van Kanteff Speech Processing

Door: Kanteff Speech Processing  24-10-2008

Gratis kaarten zijn via onze website bij het agenda/workshop item te bestellen: www.kanteffspeech.nl

Speciaal voor bezoekers van het Management Support Event is er een aanbieding van de Philips conferentie set LFH955 gebundeld met een transcriptiesysteem (voetpedaal, koptelefoon en SpeechExec Pro uitwerk software) voor de speciale prijs van € 999,- excl. 19% BTW (normaal € 1.168,-)

Wij zullen spraakherkenning rechtstreeks op de PC demonstreren. Door middel van een headset spreekt onze demonstrateur in en de woorden verschijnen op het scherm in bijvoorbeeld e-mail, Word, PowerPoint, Excel etc. Ook is het mogelijk om de computer te besturen door middel van de stem (Open Microsoft Word of print document of maak 1e alinea vet). Daarnaast laten wij zien hoe je lekker ontspannend kan websurfen (zoek Italiaanse restaurants in Amsterdam). Spraakherkenning is snel, accuraat en efficiënt. Mooie woorden die wij graag bewijzen.
Wij dagen de bezoekers van het Management Support Event uit om het op te nemen tegen de "draak". Wie is er sneller en nauwkeuriger? Dragon NaturallySpeaking of de typiste? Door middel van een typewedstrijd wordt er gemeten wie sneller en nauwkeuriger is. Onder de deelnemers van de typewedstrijd verloten wij een software pakket Dragon NaturallySpeaking Preferred waarmee je in 4 talen (NL,EN,FR,DU) kan dicteren inclusief een headset!

Wij ontmoeten u graag op 6 en 7 november!