Ontbijt presentatie in het Amstel hotel op 15 mei

Ontbijt presentatie in het Amstel hotel op 15 mei van Kanteff Speech Processing

Door: Kanteff Speech Processing  08-05-2008

Donderdag 15 mei 2008 zal Philips, tijdens een chique ontbijtsessie in het Amstel Hotel, nieuwe producten op het gebied van digitaal dicteren presenteren.
Tevens introduceert Nuance Communications de nieuwste PDF –software en spraakherkenning.

Daniel Segers, van Philips Dictations
zal tijdens deze ontbijtsessie de nieuwste ontwikkelingen van Philips Speech Exec Enterprise dicteersoftware presenteren. Daarnaast presenteert Herald Mulder, van Nuance Communications, de nieuwste PDF Converter 5 (grote concurrent van Adobe) en alles op het gebied van spraakherkenning. Must haves voor de advocaat van nu.

De top 50 advocaten uit de regio Amsterdam zijn hiervoor uitgenodigd, door middel van een persoonlijke brief. Het ontbijt zal om 8.00 uur van start gaan in de prachtige ambiance van het Amstel Hotel. Naast de presentaties en het ontbijt is er ook tijd voor de advocaten om onderling informatie te vragen en ervaringen te delen.

De ontbijtsessie is een vervolg op de dinersessies die zijn gehouden in februari en maart 2007, in het Amstel hotel en Hotel de Indes te Den Haag. ‘Deze sessies waren zo een groot succes, dat wij besloten hebben hier een vervolg aan te geven’, zo zegt Hans Vergouwen, directeur van Kanteff Speech Processing en tevens de organisator.