LED Plafond en Gevel verlichting

Door: Koevoets Industries  08-07-2011
Trefwoorden: Specialist in Plafond en Gevel LEDVERLICHTING

    

PERSBERICHT

Sinds juli 2011 is de LEDLIGHT-DIVISION van Koevoets Industries gespecialiseerd in twee specifieke productgroepen uit het LED assortiment,PLAFOND en GEVEL verlichting.

Door het enorme aanbod van LED producten dat inmiddels in de markt wordt aangeboden is het verstandig om nu te gaan specialiseren aldus Anton Koevoets,directeur van Koevoets Industries.Er wordt op dit moment zoveel aangeboden dat men door de bomen het bos niet meer ziet.Koevoets Industries hoort bij het topsegment en wil daarin ook blijven opereren.Je ziet dat veel bedrijven alles willen verkopen wat met Led te maken heeft en dan steeds meer concessies doen aangaande de kwaliteit om de concurrentie het hoofd te bieden,deze weg willen wij beslist niet inslaan zegt Koevoets, goedkoop is duur koop, zeker wanneer je praat over LED-verlichting.

Door ons alleen te focussen op PLAFOND en GEVEL verlichting streven wij ernaar om in deze twee specifieke groepen de beste te zijn en zo onze positie in het topsegment verder te verstevigen, niet alleen in prijs-kwaliteits verhouding maar zeker ook in de advisering en service.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de nieuwe website met daarin heel veel nieuwe en vooral mooie producten voor PLAFOND en GEVEL verlichting.

Zolang onze website : nog niet geheel gereed is, kunnen bedrijven die hun plafond of gevel verlichting willen vervangen of aanpassen, natuurlijk kontact met ons opnemen, wij komen graag langs om met de klant onze nieuwe producten en mogelijkheden door te nemen.  

   "LEDS"taste the  Difference   

                                                                                 

Trefwoorden: Specialist in Plafond en Gevel LEDVERLICHTING

Andere producten en diensten van Koevoets Industries

10-12-2010

LED-VERLICHTING

Energie zuinig en milieu vriendelijk