Krauthammer Training Coaching & Consulting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Scorpius 27 , 2132 LR Hoofddorp, Noord-Holland

E-mail

Over Krauthammer Training Coaching & Consulting

lles begint en eindigt met mensen.
Wij concentreren ons op het begeleiden van leiders, managers en (sales) professionals om hun vitaliteit te versterken. En via hen, de vitaliteit van de organisaties waarvoor ze werken. De kern van onze aanpak zit in het zich eigen maken van constructief gedrag in alle voorkomende situaties. Het gaat daarbij om menselijke interactie en om performance. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat organisaties die zogenaamde “zachte” doelstellingen (Health) hebben verenigd met “harde” doelstellingen (Wealth) de toekomst hebben. Onze visie: “Het beste in mensen naar boven brengen” verenigt deze combinatie.
Met kantoren in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië, en een wereldwijd netwerk van partners, werken wij in vele talen en in meer dan 50 landen.

Onze visie, waarden en principes

Met onze visie beschrijven we onze best denkbare bijdrage aan onze belanghebbenden op basis van onze gedeelde passie en overtuigingen:
Het beste Het volledige potentieel dat aanwezig is...
in mensen in organisaties, teams, individuen...
naar boven brengen laten ontdekken en actief leren benutten

Onze waarden geven aan wat wij belangrijk vinden, hoe we onze visie willen realiseren, wat onze fundamentele overtuigingen zijn. Principes bepalen wat de ethische code van onze organisatie is, wat de omzetting van onze waarden naar gedrag betekent voor elke medewerker, hoe we onze overtuigingen in acties willen omzetten.

Onze passie voor mensen en organisatiedoelstellingen bepaalt alles wat we doen. We zijn uniek omdat we organisaties en individuele personen helpen op de weg van "knowhow" naar "showhow".
Onder de huid. Door positieve confrontatie proberen wij tot de kern van de zaak door te dringen. Op deze wijze kunnen mensen ontdekken en begrijpen welke invloed hun gedrag op hun omgeving heeft. Alles met het doel om competenties en performance te optimaliseren.
KISS-instrumenten en concepten. De “Nou, en…?” test wordt door ons met plezier afgenomen en ondergaan.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Krauthammer-Training-Coaching-Consulting/1571735266409735

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hoofddorp Noord-Holland

Is Krauthammer Training Coaching & Consulting in Scorpius 27, Hoofddorp Noord-Holland 2132 LR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoofddorp Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoofddorp Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoofddorp Noord-Holland, 2132 LR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821628]