Kroll Ontrack introduceert nieuw Ontrack® PowercontrolsTM reseller-programma

Door: Kroll Ontrack Data Recovery  11-06-2007
Trefwoorden: Reseller, Data Herstel, Data Recovery

Kroll Ontrack, erkend om zijn e-mail recovery software, breidt zijn Ontrack PowerControls resellerprogramma uit voor nieuwe en bestaande partners. Het vernieuwde programma biedt resellers van de toonaangevende mailbox recoverysoftware een uitgebreide compensatiestructuur, meer trainingen en technische ondersteuning. Door de bestaande relaties met technologie-resellers wereldwijd biedt Ontrack PowerControlls toegevoegde waarde voor bedrijven die hun klanten van professioneel advies, service en producten willen voorzien.

“Als toonaangevend specialistisch distributeur van technische computingproducten is het van groot belang dat we onze klanten de beste oplossingen bieden”, zegt één van Ontrack’s distributiepartners, Dan Jamieson, vice president en general manager voor Lifeboat Distribution. “Ontrack PowerControls biedt onze resellerpartners een effectief instrument dat hun eindgebruikers voorziet van een bepalende, professionele e-mail recovery-oplossing die tegelijkertijd winstmogelijkheden biedt.”

De nieuwe voordelen die het Ontrack PowerControls reseller programma biedt:
- Uitgebreide compensatie structuur. Resellers kunnen nu meer voordeel behalen gebaseerd op een jaarlijks performancemodel. Als de verkoop stijgt, gaat ook de korting omhoog
- Uitgebreide verkoopondersteuning. Om het product zo goed mogelijk te kunnen positioneren in verschillende marktsegmenten ontvangen resellers lokale- of online verkooptrainingen maar ook online verkoopinstrumenten.
- Specifieke technische trainingen. Resellers die zelf technische ondersteuning aan eindgebruikers willen bieden, kunnen technische instructies ontvangen van Kroll Ontrack.

Ontrack PowerControls, dat het predikaat ‘Verified for Microsoft’ heeft, wordt door IT-professionals gebruikt bij het snel en gemakkelijk zoeken, kopiëren en herstellen van berichten of individuele mailbox-onderdelen vanuit volledige back-up, eerder opgezette databases (.edb) en Information Store-bestanden. Het programma vereist geen aanpassingen aan de bestaande Exchange Server of back-uparchitectuur, vermindert de hersteltijd aanzienlijk en maakt brick-level back-ups overbodig. Verder minimaliseert Ontrack PowerControls door de geavanceerde zoekfunctionaliteit de tijd die nodig is om e-mail te lokaliseren die voldoet aan bepaalde criteria. Bovendien is een Exchange recovery server bij deze oplossing overbodig.

Prijs en beschikbaarheid
Resellers die graag meer willen weten over Ontrack PowerControls en het nieuwe resellerprogramma kunnen contact opnemen met Kroll Ontrack op 023-5673030 of kunnen kijken op www.ontrackpowercontrols.com.

Trefwoorden: Data Herstel, Data Recovery, Email Herstel, Email Recovery, Email Verlies, Partner Programma, Reseller,