Brandwering met certificaat

Door: ProReno B.V.  02-06-2011
Trefwoorden: Advies, Onderhoud, Bouw

De Klussenier Richard Jelierse biedt slimme oplossingen om uw gebouwen brandveilig te maken. Met kennis van regelgeving, producten en Fire Engineering (applicatie technieken) is het voor ons een uitdaging om brandtechnische intergraal oplossingen aan te bieden.
Het brandveilig maken van een gebouw is door de complexiteit van eisen in het bouwbesluit, de normen en testrapporten een specialistische discipline geworden. De technologische ontwikkelingen in de laatste decennia stellen ons in staat om op tal van manieren aan deze brandveiligheidseisen te voldoen.

U weet dat er niet één enkel product bestaat dat in alle gevallen de ideale oplossing biedt. Sterker nog, tegenwoordig worden functionele eisen aan bouwdelen gesteld waardoor de correcte combinatie van materialen en applicatiewijze om vakkundige aandacht vragen. Hiernaast stelt een ieder in het bouwproces ook eisen, dit kunnen esthetische, ontwerptechnische, economische of praktische eisen zijn.

Trefwoorden: Aannemer, Aannemersbedrijf, Advies, Bouw, Bouwbedrijf, Gecertificeerd, Installatiebedrijf, Installatiebedrijven, Kantoren, Klus, Klusbedrijf, Klusbedrijven, Klussen, Klussenbedrijf, Klussenier, Nieuwbouw, Nieuws, Onderhoud, Opleidingen, Persbericht, Projecten, Renovatie, Vakman, Vakmanschap, Verbouwing, Vertouwd Verbouwen, Werkzaamheden Winkel,