Nu ook leveren en plaatsen dakkapellen !

Nu ook leveren en plaatsen dakkapellen ! van ProReno B.V.

Door: ProReno B.V.  04-03-2009
Trefwoorden: Aannemer, Badkamer, Keuken

De Klussenier Richard Jelierse vervaardigt zijn dakkapellen samen met een timmerfabriek. Dat garandeert niet alleen kwaliteit, maar ook snelheid. Plaatsing op uw huis geschiedt binnen 1 werkdag. Aan het einde van de dag leveren we ons werk wind- en waterdicht op. Overlast blijft zo tot een minimum beberkt en weer heeft vrijwel geen invloed op de voortgang. Alle restmaterialen, afval en overbodige dakpannen voert De Klussenier Richard Jelierse direct af.

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever verzorgt De Klussenier Richard Jelierse niet alleen de plaatsing van de dakkapel, maar ook de volledige binnenafwerking en / of de daarbij behorende vebouwing van de zolder. We geven 10 Jaar garantie op deugedlijkheid van het materiaal, het glas en de constructie van de dakkapel en 5 jaar garantie op hang en sluitwerk.

Bouwvergunning
De Klussenier Richard Jelierse kan voor u tegen een lichte meerprijs ook de aanvraag verrichten voor een bouwvergunning. Dit is overigens niet altijd nodig, wilt u weten wat voor vergunning u nodig heeft, dan verwijzen wij u naar de regelgeving van het ministerie van VROM.

Trefwoorden: Aannemer, Badkamer, Dakkapel, Dakraam, Keuken, Klus, Klusbedrijf, Klussenier, Timmerfabriek, Timmerman, Vakman, Velux, Verbouwen, Verbouwing, Zolder