Webshop op site

Webshop op site van ProReno B.V.

Door: ProReno B.V.  24-03-2011
Trefwoorden: Advies, Badkamer, Sanitair


Vanaf heden heeft De Klussenier Richard Jelierse een extra service voor zijn klanten, er is een webshop op zijn website geplaatst. De webshop heeft als groot voordeel dat de klanten zelf het sanitair voor een badkamer kunnen uitzoeken in de webshop, als er nieuwe radiator of ketel gekozen moet worden kan de klant deze zoeken in de webshop van De Klussenier Richard Jelierse.

De Klussenier Richard Jelierse speelt in op de vraag van zijn klanten om de materialen te leveren en te komen plaatsen. Hiervoor heeft Richard Jelierse samen met zijn leverancier een webshop ontwikkeld waar de consument de materialen kan uitzoeken.

De huidige webwinkels waarop de consument kijkt leveren alleen de materialen maar dan moet de consument weer op zoek naar een bedrijf die deze materialen wilt komen plaatsen.Aangezien dit weer een hoop geregel en telefoongesprekken oplevert kan De Klussenier Richard Jelierse dit in 1 afspraak realiseren. U kijkt op de webshop welk sanitair of ander materiaal wenst en geeft dit online door als een offerte aanvraag. U ziet als consument gelijk wat de kosten zijn voor deze materialen.  Richard Jelierse neemt vervolgens contact met consument op en maakt een afspraak om de thuis situatie te komen bekijken. Hij neemt tijdens deze afspraak de offerte van deze materialen mee om samen te kijken of deze materialen geschikt zijn en of er evt. nog bijkomende materialen nodig zijn.Vervolgens kan na dit gesprek De Klussenier Richard Jelierse de offerte uitbrengen met materiaal en installatiekosten. U als consument heeft maar met 1 partij van doen waardoor de communicatie zeer direct is betreffende het uitleveren en uitvoeren van het werk. 

Trefwoorden: Actie, Advies, Bad, Badkamer, Badkamerspecialist, Badkraan, Badmeubel, Badwand, Badwanden, Douche, Douchebak, Douchegarnituur, Douchewand, Douchewanden, Douchkraan, Gecertificeerd, Hangtoilet, Inbouwreservoir, Installatiebedrijf, Installatiebedrijven, Keukenkraan, Klusbedrijf, Klusbedrijven, Klussenier, Loodgieter, Sanitair, Stoomcabine, Thermostaatkraan, Wastafel,