Riverbed opent Benelux-vestiging

Door: Riverbed Technology BV  02-10-2006

Rotterdam, 27 september 2006 – Riverbed, specialist in performance oplossingen voor Wide-area Data Services (WDS), versterkt zijn Europese organisatie. Met de nieuwe vestiging in Nederland richt Riverbed zich op de ondersteuning van zakelijke klanten en gebruikers in de gehele Benelux.

Het Benelux-kantoor van Riverbed is gevestigd in Rotterdam en staat onder leiding van Carel Bak. “Steeds meer ondernemingen werken wereldwijd met gedistribueerde teams waardoor applicatie performance over een Wide Area Network steeds belangrijker wordt. Wij merken dan ook dat de vraag naar onze oplossingen explosief stijgt, ook in de Benelux”, aldus Carel Bak, Regional Director Noord-Europa bij Riverbed. “Deze vestiging is daarom een belangrijke stap voor onze klanten en partners.”

Riverbed introduceerde onlangs software versie 3.0 van het Riverbed Optimisation System (RiOS) en drie nieuwe Steelhead appliances. Deze nieuwe software en appliances zorgen voor schaalbaarheid en acceleratie van applicaties over Wide Area-netwerken tot wel een miljoen simultane connecties met een throughput van 4 Gbps, zelfs voor real-time applicaties zoals VoIP. Met deze nieuwe oplossingen, maakt Riverbed de volgende stap op het gebied van applicatie- en WAN-optimalisatie.

Riverbed heeft het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Daarnaast beschikt Riverbed over lokale vestigingen in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Australië, Japan, China, Hong Kong, Korea, Singapore en India en werkt wereldwijd met diverse partners.