Sanitair-webwinkel doet meer dan alleen online verkopen!

Sanitair-webwinkel doet meer dan alleen online verkopen! van Sanitair Webwinkel

Door: Sanitair Webwinkel  21-09-2008
Trefwoorden: Renovatie, Webwinkel, Badkamer

Het zal u niet verbazen dat we ook de volgende stap in het proces voor u kunnen regelen. Wenst u een professionele montage, dan brengen wij u in contact met een veelzijdige vakman. Behalve de gratis offerte krijgt u ook garantie op de uitvoering.


Bij het inrichten van een nieuwe badkamer komt meer kijken dan u denkt. Ontwerp, bad, douche, toilet en eventueel een bidet, materialen, kleuren, verlichting, verwarming, afwerking etc. U komt voor heel wat keuzes te staan. sanitair-webwinkel helpt u graag op weg. Op deze pagina ziet u hoe een ‘draaiboek naar een nieuwe badkamer’ eruit zou kunnen zien. Welke stappen moet u zetten?


Stap 1: Wat wilt u?
Maak een uitvoerige wensenlijst voor uw nieuwe badkamer. Schrijf daar alles op wat u maar wenst. Laat alle huisgenoten hun wensen kenbaar maken. Bedenk dat een badkamer langer mee gaat en dat u kunt inspelen op veranderende situaties. Opgroeiende kinderen, of juist kinderen die het huis bijna uitgaan? Rekening houden met de ouderdom die eraan komt? Het kan allemaal nog in deze fase. Neem er de tijd voor. Hang de lijst aan de muur en schrijf er dingen bij en streep dingen af.

Stap 2: Zoek inspiratie!
Op onze website, maar ook in talloze woon- en life stylebladen. Knip plaatjes uit met kleuren, sferen en structuren die u mooi vindt, maak daar een zogeheten moodboard van. Verzamel tips en inspiratie over slimme opstellingen en handige vondsten. Het helpt u erachter te komen wat u mooi vindt.

Stap 3: Schets uw nieuwe badkamer
Op papier (een originele bouwtekening) of digitaal via de handige design on line tool zet u de maten uit van de beschikbare ruimte en tekent u waar de waterleidingen en de afvoerpunten liggen. Daarna gaat u schuiven met de badkamerelementen, totdat alles daar staat of hangt waar u het wilt hebben. U weet ook meteen wat er allemaal in uw badkamer past.
Via www.ontwerpuwbadkamer.nl kunt u vervolgens vanuit verschillende camerastandpunten het resultaat bekijken. U kunt zelfs door uw nieuwe badkamer lopen! De website biedt ook voorbeelden en u kunt voor het samenstellen keuze maken uit diverse badmeubelen, wastafels, douches en radiatoren.

Stap 4: Maak een begroting
Wat wilt of kunt u uitgeven aan uw badkamer? Maak een goede rekensom,. Bij renovatie moet u naast installatie en materiaal ook nog met verbouwingskosten rekening houden. Overigens geldt dat u alle kosten die u voor uw badkamer maakt kunt opvoeren als kosten aan de eigen woning. Gebruikt u er een bestaande of nieuwe hypotheek voor, dan mag u de rente gewoon aftrekken. Vergeet niet een post voor de inrichting op te nemen!

Stap 5: Kom langs bij de een van de toonzalen.
Gewapend met schets en begroting maakt u samen met ons een afspraak bij een van de toonzalen. Heeft u uw ontwerp op de website gemaakt,Dan kunt u dat uitprinten. Ook als u een papieren ontwerp heeft, maakt u een afspraak. Alleen dan kan onze adviseur voldoende tijd voor u uittrekken.
Aan de hand van uw ontwerp loopt u met onze adviseur nog eens alle facetten langs: techniek, financiën, wet- en regelgeving maar ook de leukere zaken als inrichting, routing, materiaalkeuze en sfeerbeelden. Tijdens een gezamenlijke rondgang door de toonzaal wordt een selectie gemaakt van de te gebruiken producten. Tenslotte maakt u samen met de adviseur een schets, die de adviseur vervolgens uitwerkt tot een uitgebreid en gedetailleerd ontwerp.De adviseur stuurt u offerte naar ons op zodat we de spullen na betaling voor u kunnen bestellen en verwerken.Kortom: de Sanitair-webwinkel kan veel voor u betekenen. Kijkt u met ons mee? www.sanitair-webwinkel.nl


Trefwoorden: Badenmarkt, Badkamer, Badkamers, Bette, Damaxia, Douche, Douchwand, Grohe, Kaldewei, Keramag, Klussenier, Renovatie, Renoveren, Sanishop, Sanitair, Sanitair Online, Villeroy&boch, Webwinkel,