De Security Integrators Group (SIG-EMEA) is nu ook dealer voor HID producten in de EMEA regio

De Security Integrators Group (SIG-EMEA) is nu ook dealer voor HID producten in de EMEA regio van Security Integrators Group

Door: Security Integrators Group  08-07-2008
Trefwoorden: Mifare, Reader, Kaartlezer

De Security Integrators Group (SIG-EMEA) is nu ook dealer voor HID producten in de EMEA regio

De Security Integrators Group ( SIG ) is uw partner in het adviseren, leveren en installeren van beveiligingsoplossingen en producten. Kwaliteit, professionaliteit en service staan bij ons voorop.

Onze jarenlange ervaring, know-how en samenwerking met diverse partners maakt dat SIG-EMEA in staat is u de beste geïntegreerde oplossingen aan te bieden. Wij weten waar risico’s liggen en hoe u deze risico’s kunt beperken en daarmee uw bedrijfscontinuïteit kunt waarborgen.

De SIG-EMEA organisatie bestaat uit twee hoofdgroepen:
• Management Services
• Distributie & (product) services

Voor het versterken van de marktpositie van onze Netwerk Partners in Europa presenteert de distributiegroep van SIG-EMEA met trots de samenwerking met HID voor het leveren van het totale productportfolio van HID aan het Partner Netwerk van SIG-EMEA in de EMEA regio.

Iedere Security integrator is wel bekend met de kwaliteit en de grote range aan producten die HID wereldwijd levert. Met SIG-EMEA als uw partner kunt u nu nog meer voordeel behalen door u aan te sluiten bij het SIG-EMEA Partner netwerk en besparingen bereiken wanneer u de HID producten vanaf nu via SIG-EMEA betrekt.
Bent u een Integrator en bent u ook benieuwd naar de besparingen die SIG-EMEA u kan bieden, neemt u dan contact op met SIG-EMEA voor meer informatie. Door ons te laten weten hoeveel lezers u nu per jaar inkoopt, kunnen wij u snel uw besparingen opgeven!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SIG-EMEA via de email op info@secintgroup.com, via onze website www.secintgroup.com of via de telefoon op nummer +31 (0)23 554 3000.


Trefwoorden: 125 Khz Proximity, Card Reader, Desfire, Hid, Hid Lezer, Hid Mifare, Hid Pas, Hid Reader, Iclass, Id Kaart, Id Pas, Id-kaart, Id-pas, Indala, Kaartlezer, Mifare, Miniprox, Prox80, Proximity Access Control Reader, Proximity Lezer, Proximity Reader, Reader, Thinline, Toegang Lezer, Toegangslezer, Toeganscontrole,

Contact Security Integrators Group

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share