Nieuwe naam in de beveiligingswereld: Security Integrators Group opent haar deuren!

Nieuwe naam in de beveiligingswereld: Security Integrators Group opent haar deuren! van Security Integrators Group

Door: Security Integrators Group  06-09-2007
Trefwoorden: Security, Beveiliging, Camera

Nieuwe naam in de beveiligingswereld: Security Integrators Group opent zijn deuren!

Per 1 Augustus 2007 heeft een nieuw bedrijf, werkzaam in de beveiligingsbranche, haar deuren geopend voor de EMEA (Europe, Middle East and Africa) marktsector. Het bedrijf word gerund door:

Frans Vonk (Commercial Director)
Frans heeft ruim 25 jaar ervaring in Internationale verkoop, waarvan een groot deel in de Security Industrie bij enkele bekende internationaal opererende Security Systeem Integrators. De specialiteiten van Frans liggen op het gebied van “de vertaling van de functionele wensen/eisen van de klant naar een juiste systeemkeuze en -configuratie”.

Edward van den Berg (Managing Director)
Edward heeft ruim 15 jaar ervaring in de security industrie en is o.a. werkzaam geweest bij diverse hoogstaande (internationale) beveiligingsbedrijven. De specialiteiten van Edward liggen op het gebied van beveiligingssystemen in het algemeen met in het bijzonder IP gerelateerde oplossingen voor ‘Enterprise’ oplossingen

Frans Heijmans (Operations Director)
Frans komt oorspronkelijk uit de Telecom wereld waar hij ruim 25 jaar ervaring heeft in het operationeel (project) management binnen verschillende bedrijven, waaronder een aantal start-ups. De laatste jaren is Frans werkzaam geweest als Sr. Project Manager bij een internationaal opererend beveiligings bedrijf. Zijn specialiteiten liggen op het gebied van processen en implementeren van deze processen.

De Security Integrators Group specialiseert zich in het leveren van “management services” welke gewenst zijn bij het implementeren van projecten (op verschillende locaties in de EMEA) voor multinationale en de grote (= top 500) nationale organisaties. De services lopen uiteen van consultancy, commercie, project management en service & aftercare management. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk van gespecialiseerde bedrijven in de EMEA regio welke de installaties leveren en installeren. Middels dit concept kan de Security Integrators Group de klant een single point of contact / one stop shopping oplossing aanbieden, wat een belangrijk punt is voor klanten met kantoren binnen de EMEA sector.
Een belangrijk speerpunt van de Security Integrators Group zal de service gerichtheid naar haar klanten zijn. Zo zal de klant in staat zijn het hele service en implementatie proces via het internet te volgen. Op deze manier is de klant altijd en waar ook ter wereld in staat de performance van de Security Integrators Group te volgen.
Daarnaast is de Security Intergrators Group distributeur van hoogwaardige beveiligingsproducten. Het bedrijf heeft o.a. de distributierechten voor het EMEA gebied voor Sensor Access toegangsbeheer producten en bouwt momenteel aan een dealernetwerk door de hele EMEA. Houd dit bedrijf goed in de gaten, want het zal snel bekend worden in de EMEA marktsector. De slogan van het bedrijf is dan ook: “Strength through knowledge”. – www.secintgroup.com -

contact informatie:
www.secintgroup.com
[email protected]
tel/fax: 023 5543000 / 023 5543001

Trefwoorden: Access, Badge, Badgeprinter, Beveiliging, Beveiligingssysteem, Bewaking, Bewaking Systeem, Camera, Camera Systeem, Casi, Casi Rusco, Cctv, Inbraak, Inbraaksysteem, Intruder, Lenel, Pas, Security, Security Integrator, Sensor, Slagbomen, Slagboom, Systeem Integratie, Systeem Integrator, Terreinbewaking, Toegang, Toegangsbeheer, Toegangscontrole,

Contact Security Integrators Group

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share