SIG-Emea is op zoek naar resellers en installateurs voor Sensor Access -Toegang Controle Systeem

SIG-Emea is op zoek naar resellers en installateurs voor Sensor Access -Toegang Controle Systeem van Security Integrators Group

Door: Security Integrators Group  20-11-2007
Trefwoorden: Beveiliging, Toegangscontrole, Inbraak

Regionale Resellers/partners voor SIG-Emea en Sensor Access Toegangscontrole gezocht!

Waarom SIG-EMEA met Sensor Access Toegangscontrole een belangrijk onderdeel van uw (toekomstige) bedrijfsactiviteiten kan worden?
Bedrijven in Nederland streven graag naar een open en toegankelijke cultuur. Een bedrijfsruimte is echter geen openbare plaats waar iedereen maar ongecontroleerd naar binnen en naar buiten kan lopen. Ondanks een mogelijke eerste controle via de receptie verliest men daarna al snel alle controle over hun (deels ongewenste) bezoekers met alle mogelijke gevolgen voor de bedrijfsvoering Een efficiënte Toegangscontrole is nodig voor een optimale bescherming.. Daarom besluiten steeds meer bedrijven om een ToegangsControleSysteem te laten installeren. Voor uw bedrijf wellicht een nieuwe mogelijkheid, een nieuwe uitdaging……en een nieuwe kans.

SIG-Emea levert op exclusieve basis het Sensor Access Systeem en selecteert hiervoor dealers in Europa, Midden Oosten en Afrika (EMEA).
In Nederland is SIG-Emea op zoek naar parners op regionaal niveau.
Belangrijke wetenswaardigheden voor de mogelijke partner:
- Voor een probleemloze werking van de systemen werkt SIG-Emea alleen samen met geselecteerde bedrijven.
- Middels een gratis, duidelijke, technische en commerciële “hands-on” training bij SIG-Emea wordt het systeem uitgelegd aan de Partners en hun medewerkers.
- SIG-Emea ondersteunt de Partners bij het maken van een goede configuratie voor de klant en is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij (service)vragen.
- Mogelijke klanten en verkoopmogelijkheden worden door SIG-Emea aan de Partners doorgegeven en klantbescherming kan worden overeengekomen. SIG-Emea biedt commerciële ondersteuning en gaat desgewenst met u mee naar de eindklant.
- In vergelijking met andere systemen is het Sensor Access Systeem veel eenvoudiger en sneller te installeren wat belangrijke voordelen biedt voor zowel Partners als eindklanten. Dit levert een zeer concurrerende positie op.
- De software is op basis van Windows structuur en eenvoudig te implementeren, te configureren en te bedienen.
- Het Sensor Access systeem past in ieder bedrijf en is vanwege de schaalbaarheid van een klein kantoor/magazijn/winkel met slechts een enkele kaartlezer tot een grote Multi Nationale organisatie inzetbaar. Om een systeem uit te breiden hoeft de geïnstalleerde hardware niet vervangen te worden.
- Het systeem kan zowel op traditionele manier bekabeld worden, maar ook direct op een bedrijfsnetwerk worden aangesloten (TCP/IP). De IP technologie via het netwerk maakt een eenvoudig en eenduidig beheer mogelijk en de robuustheid van het systeem waarborgt de werking en kwaliteit, noodzakelijk voor continue bedrijfsvoering. Voor extra zekerheid (redundancy) kan het systeem zowel via het netwerk aangesloten worden en/of via traditionele bekabeling onderling verbonden worden.

Een groot voordeel is bovendien dat de Sensor Access systemen centraal toepasbaar zijn voor meerdere locaties, allemaal werkend onder één centrale beheerplek. Één pas geeft toegang tot alle geautoriseerde bedrijfslocaties. Het is eenvoudig in stellen welke pas op welke plaats toegang mag verlenen. Bij verlies of diefstal is bovendien met ‘1 druk op de knop’ een pas geblokkeerd en worden risico’s voor onrechtmatig gebruik in de kiem gesmoord. Vergelijk dit maar eens met conventionele sleutel oplossingen!
Het Sensor Access toegangscontrole systeem is uitgerust met een breed aanbod voor verificatie en identificatie technieken. Hierbij kunt u denken aan contactloze kaartlezers, biometrische controle middels vingerafdruklezer en irisscanner. Zaken die tot voor kort nog futuristisch leken worden inmiddels op grote schaal bij zowel kleine en grote bedrijven ingezet. Deze toepassingen kunt u in onze demo- en training ruimte ook zelf zien en uitproberen.
Wat kan SIG-EMEA u nog meer bieden?
Een vergaande, naadloze integratie met inbraakbeveiligingsystemen, CCTV video observatie- en brandmeldsystemen is ook standaard mogelijk, waarbij het toegangscontrole systeem dan dienst doet als een “centraal Security Management Systeem”.
SIG-Emea levert al deze installaties of heeft hier partners voor die voor u op gunstige condities hun componenten kunnen leveren.
SIG-Emea levert alle security gerelateerde producten, diensten en service op het gebied van:
- deur hardware; elektrische sloten, deurdrangers, uitloopknoppen, nooddrukkers
- printers om pasjes te bedrukken met bedrijfsnaam, logo, pasfoto, etc.
- CCTV; video camera’s, digitale recorders, netwerk recorders, complete systemen
Samen met SIG-Emea krijgen onze Partners toegang tot nieuwe markten en verwerven zij op eenvoudige, stapsgewijze manier, kennis van alle moderne technieken die nu en in de toekomst een “must” vormen voor alle bedrijven, van klein tot groot!
Heeft u interesse om nader kennis te nemen van onze producten en de mogelijkheden om uw marktpositie te verstevigen, neem dan contact op met:
Security Integrators Group BV .

contact informatie:
www.secintgroup.com
info@secintgroup.com
tel/fax: 023 5543010 / 023 5543001

Trefwoorden: Beveiliging, Beveiligingssysteem, Beveiligingsysteem, Camera Bewaking, Clubkaart, Dealer Gezocht, Id-badge, Identificatie, Identifikatie, Inbraak, Ledenpas, Reseller Gezocht, Sensor, Sensor Access, Sig-emea, Toegangbeheer, Toegangsbeheer, Toegangscontrole, Toegangspas, Toegangsverlening,

Contact Security Integrators Group

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share