SIG EMEA: Nieuwe leverancier van Sensor Access, Toegangscontrole oplossingen

SIG EMEA: Nieuwe leverancier van Sensor Access, Toegangscontrole oplossingen van Security Integrators Group

Door: Security Integrators Group  04-10-2007
Trefwoorden: Beveiliging, Toegangscontrole, SensorNieuwe leverancier van Toegangscontrole oplossingen

Security Integrators Group (SIG EMEA) en Sensor Access Technology UK zijn een exclusieve samenwerking aangegaan voor de Europese landen, Midden Oosten en Afrika.

Deze samenwerking betekent meer dan alleen samengaan van leverancier en een agent!
Het partnerschap dat door SIG EMEA in 2007 met Sensor Access Technology UK is aangegaan, leidt ertoe dat de expertise van de Engelse fabrikant gecombineerd wordt met de kennis en netwerken SIG EMEA. Hierdoor is het bereik van het afzetgebied voor Sensor Access Technology UK producten sterk toegenomen.

Sensor Access Technology UK
Het in Brighton gevestigde Sensor Access Technology UK is, als gespecialiseerd toegangscontrole bedrijf actief als fabrikant op het gebied van geïntegreerde toegangsverlening. Het systeem dat Sensor levert biedt combinaties aan waarbij integratie met andere veiligheidsproducten en het management daarvan centraal staan.

Security Integrators Group
Medio 2007 is de basis voor een samenwerking gestart met SENSOR Access Technology UK.
De jonge en daadkrachtige Nederlandse organisatie die zich op de Internationale markt richt heeft zich, met haar team van ervaren specialisten, het volgende doel gesteld:
“het ontwikkelen en aanbieden van flexibele werkbare toegangscontroleconcepten en en gerelateerde materialen voor diverse doelgroepen in de toegangscontrole- en beveiligingsmarkt”.
Vanuit haar expertise in deze markt biedt zij (Inter)nationaal gecertificeerde wederverkopers de mogelijkheid aan om met de oplossingen en producten op het gebied van geïntegreerde toegangsverlening van Sensor Access Technology naar de markten te opereren.

Concept Sensor Access Technology
Basis van het toegangscontrole concept van Sensor Access is; toegangscontrole en veiligheid dienen als werkbaar instrument in een gecontroleerde samenstelling, als 1 management systeem te worden samengevat. Een echte oplossing dus!
Door SIG EMEA worden Sales, marketing en management in een werkbaar model geplaatst in combinatie met de oplossingen. SIG verkoopt dus niet alleen dozen met een oplossing, maar een totaalconcept! Kwaliteit met oplossend vermogen om de veiligheid niet tot een schijnveiligheid te laten verworden is een uitgangspunt dat actief aan de toekomstige partners wordt aangereikt.

Kwaliteit
Om tot die kwaliteit te komen wordt door middel van opleiding en trainingen, zowel commercieel als technisch, naar een hoger niveau gewerkt. Met het kwaliteitspredicaat, “Approved SIG Dealer” (ASD™), wordt borg gestaan voor toegevoegde waarde en kennis bij de nationale en internationale partners.

Trefwoorden: Beveiliging, Pasjes Systeem, Sensor, Systeem Integrator, Toegang, Toegang Systeem, Toegangsbeheer, Toegangscontrole,

Contact Security Integrators Group

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share