Skytours kiest voor "duizendenéén zonvakanties"

Skytours kiest voor "duizendenéén zonvakanties" van Skytours

Door: Skytours  06-02-2013
Trefwoorden: Duiken, Marokko, Egypte

Skytours begon in de jaren '80 als Israël specialist en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse touroperators voor Egypte Ook het komend seizoen biedt Skytours een uitgebreid aanbod aan zonvakanties, rondreizen, cruises en duikvakanties naar Egypte aan. Daarnaast zal de organisatie zich meer gaan specialiseren in reizen naar bekende vakantielanden in Noord-Afrika en het Midden-Oosten, waaronder Marokko, Tunesië, Jordanië, Israël, Cyprus, Turkije, Emiraten en Oman.

Nieuwe huisstijl
“We kiezen bewust voor een duidelijke focus”, aldus Eugène Casteleijn van Skytours. “In de huidige, dynamische reiswereld is specialisatie belangrijk. De consument wil duidelijkheid en moet weten waar je als organisatie voor staat. In aansluiting hierop hebben we gekozen voor een moderne en kwalitatieve uitstraling, die past bij de consument anno 2013.”

“Sfeer en beleving zijn belangrijk bij het boeken van een vakantie”, vervolgt Casteleijn. “Bij de nieuwe layout van onze brochure en website is daarom extra ruimte gereserveerd voor foto's van de bestemmingen. Mooie en grote foto's in combinatie met warme kleuren, die uitstekend passen bij de sfeer van een onbezorgde zonvakantie. De nieuwe kleuren weerspiegelen ook de sfeer van de landen uit ons aanbod”, aldus de directie van Skytours.

Slogan: duizendenéén zonvakanties
De slogan “duizendenéén zonvakanties” doet denken aan het eeuwenoude sprookje van “duizend-en-een nacht”. Dat is niet voor niets. Duizend-en-één nacht speelde zich immers af in het Midden-Oosten en Noord-Afrika; de landen die centraal staan in het huidige aanbod van Skytours. “Daarnaast benadrukken we middels de slogan de breedte van het aanbod. Bij Skytours kan de consument kiezen uit duizendenéén zonvakanties”, aldus Casteleijn.

De nieuwe huisstijl is ontwikkeld in samenwerking met het communicatie- en adviesbureau DUO Communicatie. Eind deze maand presenteert Skytours de nieuwe website en verschijnen de nieuwe brochures voor zomer 2013. Voor boekingen en meer informatie over de reizen kunt u terecht bij D-reizen of één van de andere ANVR-reisbureaus. Of kijk op www.skytours.nl.


Trefwoorden: Duiken, Egypte, Marokko, Midden Oosten, Tunesie