The Facility Group levert Turn-Key expansie van de productie- en distributieruimte aan VistaPrint

The Facility Group levert Turn-Key expansie van de productie- en distributieruimte aan VistaPrint van The Facility Group

Door: The Facility Group  02-05-2007
Trefwoorden: Vastgoed, Distributie, Uitbreiding

Total Integrated Delivery concept garandeert draaiende persen

The Facility Group is begin april begonnen met de uitbreiding voor VistaPrint in Venlo. VistaPrint maakt momenteel een enorme groei door en heeft daardoor snel behoefte aan meer productie- en distributiecapaciteit. Met haar gepatenteerde ultra-moderne technologieën maakt VistaPrint top kwaliteit grafisch ontwerp en drukwerk in kleine oplages tegen zeer scherpe prijzen. 
The Facility Group zal dit project op een “fast track” manier realiseren, waardoor VistaPrint de nieuwe faciliteit vanaf augustus al gedeeltelijk in gebruik kan nemen, daarnaast zal de totale expansie in november opgeleverd worden. 
Van de totale investering van circa 10 mln, zal The Facility Group de bedrijfshuisvesting Turn-Key realiseren. Het betreft zowel productieruimte, opslag- en distributieruimte en kantoren verdeeld over een totale vloer-oppervlakte van ruim 9.000 m². Het totale pand dat VistaPrint in eigen beheer gebruikt komt dan op ruim 13.000m². VistaPrint heeft voor dit project de realisatie in handen gelegd van The Facility Group omdat zij hierdoor haar aandacht kan focussen op de continuiteit van het proces en de organisatorische groei.

Integraal en transparant
The Facility Group onderscheidt zich door de zogenaamde Total Integrated Delivery Approach (TIDA). Dit houdt in dat een project integraal wordt uitbesteed aan The Facility Group op basis van een transparant proces - van advies tot en met de realisatie.
Hierdoor kan de productie van VistaPrint gedurende de bouw gewoon op peil blijven. The Facility Group neemt hierbij de verantwoordelijkheid en de regie over zowel het ontwerpproces alsook de realisatie van het gebouw.

Over The Facility Group
The Facility Group is specialist in het bedenken, vormgeven en inrichten van bedrijfshuisvesting, van strategie tot realisatie. the Facility Group staat voor risico minimalisatie, maximale controle, transparantie en pragmatische oplossingen. The Facility Group is in 1986 in het Amerikaanse Atlanta opgericht en heeft kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Midden-Amerika.
www.facilitygroup.eu

Trefwoorden: Distributie, Expansie, Turn-key, Uitbreiding, Vastgoed, Vistaprint