The Facility Group levert vroegtijdig Delta Immobilienentwicklung

The Facility Group levert vroegtijdig Delta Immobilienentwicklung van The Facility Group

Door: The Facility Group  07-06-2007
Trefwoorden: Logistiek, Project

All-in ontwikkelingsconcept werkt ook voor vastgoedontwikkelaar optimaal

The Facility Group heeft Theodorpark Logistics Center in Düsseldorf opgeleverd voor Delta Immobilienentwicklung. Dit nieuwe logistieke centrum op industrieterrein Theodorpark van ongeveer 12.000 m2 logistieke opslag, 1.200 m2 kantoor en 58 parkeerplaatsen is een maand eerder dan gepland voltooid. Theodorpark Logistics Center, aan de noordzijde van Düsseldorf, biedt directe toegang tot de uitvalswegen A52 en A44 en ligt op 5 minuten van Dusseldorf Airport. Door het concept van The Facility Group, waarbij het gehele bouwtraject uit handen van de klant wordt genomen, kan Delta het eerder aan zijn klant AMB Property corporation overdoen.

Integraal en transparant
The Facility Group onderscheidt zich door de zogenaamde Total Integrated Delivery Approach (TIDA). Dit houdt in dat een project integraal en transparant wordt uitbesteed aan The Facility Group - van advies tot en met ontwerp en realisatie. Dit levert een stuk snelheid op in het project. The Facility Group heeft de verantwoordelijkheid voor de gedetailleerde engineering en totale uitvoering.

Over The Facility Group
The Facility Group is een internationale vastgoed onderneming, toonaangevend in conceptontwikkeling en realisatie van complexe bouwprojecten. De focus ligt daarbij op distributiecentra, opslagruimtes, gevangenissen, scholen en productiefaciliteiten. The Facility Group is in 1986 in het Amerikaanse Atlanta opgericht en heeft kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Midden-Amerika.

www.facilitygroup.nl

Trefwoorden: Logistiek, Project