Uitbreiding DC Laurus eerder dan gepland opgeleverd door The Facility Group

Uitbreiding DC Laurus eerder dan gepland opgeleverd door The Facility Group van The Facility Group

Door: The Facility Group  07-06-2007
Trefwoorden: Uitbreiding

All-in ontwikkelingsconcept creëert snelheid voor Laurus

The Facility Group heeft de uitbreiding van het gekoelde DC van Laurus in Den Bosch vroegtijdig opgelevert. De nieuwe gekoelde hal, met een totale oppervlakte van ruim 4.800 m², is al medio mei opgeleverd in plaats van in Juni zoals gepland. Door het concept van The Facility Group, waarbij het gehele bouwtraject uit handen van de klant wordt genomen, is Laurus nu eerder operationeel dan gepland.

Integraal en transparant
The Facility Group onderscheidt zich door de zogenaamde Total Integrated Delivery Approach (TIDA). Dit houdt in dat een project integraal en transparant wordt uitbesteed aan The Facility Group - van advies tot en met ontwerp en realisatie. Dit levert een stuk snelheid op in het project. The Facility Group heeft de verantwoordelijkheid voor de gedetailleerde engineering en totale uitvoering.

Over The Facility Group
The Facility Group is een internationale vastgoed onderneming, toonaangevend in conceptontwikkeling en realisatie van complexe bouwprojecten. De focus ligt daarbij op distributiecentra, opslagruimtes, gevangenissen, scholen en productiefaciliteiten. The Facility Group is in 1986 in het Amerikaanse Atlanta opgericht en heeft kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Midden-Amerika.

www.facilitygroup.nl

Trefwoorden: Uitbreiding