TIE en Epicor in wereldwijde samenwerking

Door: Tie Nederland  23-03-2006
Trefwoorden: It, Computer Software, Samnenwerking

Het aan de Amsterdamse beurs EuroNext genoteerde B2B-Interoperability-softwarebedrijf TIE Holding N.V. ("TIE") maakt hierbij een wereldwijde samenwerking bekend met het aan het Amerikaanse NASDAQ genoteerde beursfonds Epicor Software Corporation (EPIC). Epicor gaat TIE’s Business Integration software integreren in haar volgende generatie Global Manufactoring Solutions.

Epicor is een vooraanstaand leverancier van zakelijke softwaretoepassingen voor het middensegment uit het bedrijfsleven wereldwijd. In 2004 haalde Epicor door een overname het Nederlandse Scala Business Solutions van de Amsterdamse beurs. In de verregaande samenwerking met TIE heeft Epicor het voornemen om de softwaretoepassingen op het gebied van Business Integration, Data Exchange en ­ ­Synchronisatiemogelijkheden te gaan gebruiken voor haar eigen Epicor Vantage en Epicor Vista ERP-toepassingen. De software is bedoeld om de prestaties in de supply chain te verbeteren.

De producten van TIE lossen de knelpunten op bij het uitwisselen van bedrijfskritische informatie tussen en binnen organisaties. TIE’s krachtige vertaalmachines voor XML, EDI en Databases gekoppeld aan de functionaliteit van flexibele gegevensintegratie zorgen voor een betere samenwerking tussen handelspartners in de supply chain, voor betere nauwkeurigheid en lagere kosten. De softwaretoepassing van TIE versimpelt het delen van de informatie door alle beperkingen op te heffen wat betreft het format waarin de informatie wordt verzonden.

De Business Integration producten van TIE ondersteunen alle B2B eCommerce-industriestandaarden, communicatie- en beveiligings infratructuren. Bovendien wordt het GS1 Global Data Synchronization Network 1SYNC (voorheen bekend als Transora en UCCnet) volledig door TIE ondersteund. Dit netwerk is een aanvullende dienst voor RFiD en ondersteunt de synchronisatie van gedetailleerde product- of onderdeelinformatie door de gehele supply chain. TIE is een gecertificeerd partner en vertegenwoordiger van de Uniform Code Council Inc, GS1 US en 1SYNC.

TIE wordt op het gebied van data synchronisatie als leider gezien door de lezers van Consumer Goods Technology Magazine, dat onlangs nog TIE prees voor de uitmuntende synchronisatietechnologie.

“Deze samenwerking is een voorbeeld van hoe Epicor hoogstaande mogelijkheden biedt voor de wereldwijde supply chain door partnerships met andere leiders in de industrie”, stelt Rodney Winger, directeur product marketing manufactoring en supply chain management bij Epicor. “Wat TIE biedt in business integration is een bewezen oplossing die interoperabiliteit verzekert met leveranciers en handelspartners met daarbij nog het voordeel van gemakkelijke, snelle en kosteneffectieve installatie.

“We zijn verheugd dat Epicor voor TIE heeft gekozen als partner om de groeiende complexiteit van XML/EDI en data synchronisatie te beheersen in haar softwaretoepassingen”, stelt Dick Raman, CEO en president van TIE. “Door onze samenwerking met Epicor, breidt TIE niet alleen haar werkterrein wereldwijd uit, maar helpen we bovendien onze activiteiten efficiënter te laten verlopen door te voorzien in een volledig geïntegreerde toepassing in alle platforms van Epicor.”

Profiel Epicor Software Corporation
Epicor is al 20 jaar een vooraanstaand leverancier van softwaretoepassingen voor integrated enterprise resource planning (ERP), customer relationship management (CRM) en supply chain management (SCM) aan middelgrote bedrijven wereldwijd.
Epicor heeft 20.000 klanten in meer dan 140 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Irvine Californie. Voor meer informatie, zie http://www.epicor.com.Trefwoorden: Computer Software, It, Samnenwerking

Contact Tie Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share