TP-LINK wint Tweakers Awards 2012 in de categorie Beste netwerkapparatuurfabrikant

Door: TP-LINK  18-12-2012
Trefwoorden: Computer Hardware, Router, Draadloos Netwerk

  Keuze van Tweakers community gebaseerd op de TL-WR1043ND router  

Hofheim am Taunus – 18 december 2012 – TP-LINK, wereldwijd leverancier van netwerkproducten, heeft de Tweakers Awards 2012 gewonnen in de categorie ‘Beste netwerkapparatuurfabrikant’. Deze award is toegekend door de community van Tweakers, op basis van de TP-LINK TL-WR1043ND gigabit router. Tijdens de jaarlijkse Tweakers Awards kunnen bezoekers van Tweakers in een aantal categorieën hun stem uitbrengen op de, in hun ogen, beste producten en dienstverleners van het jaar. Bijzonder aan de verkiezing is dat bezoekers van Tweakers niet alleen kunnen stemmen, maar ook zelf de lijst met genomineerden samenstellen. Tweakers is met meer dan 3,5 miljoen unieke bezoekers en 90 miljoen pageviews per maand de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland.  

“We zijn uiteraard erg blij met het winnen van deze award van Tweakers. Vooral omdat het nu eens geen Award is die door een jury is toegekend, maar dat het de Tweakers-bezoekers zelf zijn die op ons hebben gestemd. De stemmers zijn hoogstwaarschijnlijk ook allemaal TP-LINK gebruikers en dat geeft aan hoe tevreden zij over TP-LINK zijn!”  

De TL-WR1043ND van TP-LINK is de scherp geprijsde en meermaals bekroonde Ultimate Wireless N Gigabit Router. Het is een  wireless access point en 4-poorts Gigabit-switch ineen. Met de TL-WR1043ND kan een draadloos netwerk worden opgezet met snelheden tot 300 Mbps. Dankzij de vier Gigabit Ethernet-poorten kan de router tevens in een bedraad netwerk ingezet worden. Via een extra USB-opslagpoort kan USB-apparatuur aan de router worden aangesloten, bijvoorbeeld een USB-schijf of –stick. Ook kunnen alle gebruikers van computers die zijn aangesloten op de TL-WR1043ND draadloos gebruikmaken van dezelfde printer/scanner in het netwerk.  

Over TP-LINK
TP-LINK is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten, beschikbaar in ruim 100 landen en met miljoenen klanten. Het bedrijf is marktleider in China en streeft naar innovatieve R&D, effectieve productiemethoden en strikte kwaliteitsmanagement. TP-LINK levert draadloze routers en adapters, draadloze access points, 3G-routers, ADSL-modem/routers, Powerline-producten, IP-camera’s, printservers, SOHO/MKB-routers en SOHO/MKB-switches. Voor meer informatie: www.tplink.com/nl/.

Trefwoorden: Computer Hardware, Draadloos Netwerk, Netwerkapparatuur, Router, TL-WR1043ND, TP-LINK,

Andere producten en diensten van TP-LINK

TP-LINK blijft wereldwijd koploper binnen de WLAN-markt van TP-LINK thumbnail
06-08-2013

TP-LINK blijft wereldwijd koploper binnen de WLAN-markt

Nieuw rapport van IDC voor de WLAN-markt geeft aan dat TP-LINK zijn positie als marktleider in het eerste kwartaal van


24-04-2013

TP-LINK introduceert zijn eerste 802.11ac route

  Met de Archer C7 draadloze snelheden tot maar liefst 1750Mbps   Hofheim am Taunus, 24 april 2013 – Vanaf nu


07-02-2013

TP-LINK klaar voor IPv6

  Diverse producten zijn nu standaard compatibel met IPv6   Hofheim am Taunus, 7 februari 2013 – TP-LINK, wereldwijd leverancier van


16-01-2013

TP-LINK presenteert supersnelle N900 Wireless Dual Band Gigabit Router

  TL-WDR4900 staat garant voor ongestoord entertainment   Hofheim am Taunus, 16 januari 2013 – TP-LINK, wereldwijd leverancier van netwerkproducten, introduceert