ZZP Combipakket

ZZP Combipakket van Verenigd Zzp Nederland

Door: Verenigd Zzp Nederland  04-04-2008
Trefwoorden: Verzekeringen, Zzpcombi

ZZP Combipakket
..............................................................................................................
Nieuw: ZZP Combipakket
Bron: Fortis ASR, 03-04-2008


Fortis ASR introduceert het ZZP Combipakket. Dit is een uniek pakket volledig afgestemd op de wensen en behoeften van zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers). Zzp’ers kunnen zich vanaf 1 april 2008 in één keer verzekeren tegen particuliere én zakelijke risico’s. Naast de privé- en zakelijke schadeverzekeringen zijn tevens arbeidsongeschiktheidsverzekeringen in het pakket ondergebracht. Nieuw is de AOV Budget. Fortis ASR is hiermee de eerste verzekeraar die zzp’ers de mogelijkheid biedt hun zakelijke en particuliere verzekeringen in één pakket onder te brengen.

Werk en privé in één keer verzekerd

Met het ZZP Combipakket richt Fortis ASR zich op zzp’ers met een eenmanszaak. Zij geeft hen de zekerheid dat zowel hun privé- als zakelijke verzekeringen goed op elkaar zijn afgestemd. Daardoor zijn er geen dubbele dekkingen en geen uitsluitingen. Er worden bij het ZZP Combipakket géén polis- en mutatiekosten en toeslagen bij termijnbetaling in rekening gebracht. Bovendien geldt voor dit pakket een aantrekkelijke korting op de premie. Hoe meer rubrieken er in het pakket zijn opgenomen, hoe hoger de korting. Deze kan oplopen tot 12%. Het ZZP Combipakket bestaat uit verzekeringen uit de rubrieken Aansprakelijkheid, Wonen, Verkeer, Rechtsbijstand en Overig.

Ook nieuwe AOV Budget in ZZP Combipakket

Ook zijn de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen ondergebracht in het ZZP Combipakket. Nieuw vanaf 1 april 2008 is de AOV Budget. Deze verzekering biedt de meest noodzakelijke dekking. De eerste drie maanden betaalt men geen premie voor de AOV Budget. Daarnaast ontvangt de zzp’er drie procent extra korting op een AOV en betaalt hij geen toeslag voor termijnbetaling als hij deze afsluit in combinatie met een schadeverzekering.

Voor de brochure en het aanvraag formulier kijk direct op: http://www.verenigdzzp.nl/zzpcombi.html

 

Trefwoorden: Verzekeringen, Zzpcombi