MKB kan online backup aanbieders nu snel en makkelijk vergelijken

MKB kan online backup aanbieders nu snel en makkelijk vergelijken van Vergelijkbackuponline.nl

Door: Vergelijkbackuponline.nl  07-01-2009
Trefwoorden: Online Backup, Online Opslag, Internet Backup

De nieuwe dienst www.vergelijkbackuponline.nl maakt het ondernemers in het MKB bijzonder makkelijk om snel en eenvoudig een vergelijking te maken tussen de vele aanbieders van online back-updiensten.  

 

Jaarlijks kosten verloren bestanden het MKB miljoenen Euro’s, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Online backup is hiervoor een goede oplossing. Inmiddels zijn er dan ook al meer dan 100 online backup aanbieders in dit gat in de markt gesprongen en dit aantal groeit nog steeds.

 

Voor de ondernemer is het een hele klus om in dit woud van aanbieders de dienst eruit te pikken die bij zijn bedrijf past. Vergelijkbackuponline.nl maakt vergelijken een stuk eenvoudiger. Zowel de zelfstandig ondernemer als de ICT deskundige kunnen op deze wijze aardig wat tijd besparen.

 

Via www.vergelijkbackuponline.nl beschikt de ondernemer over:

- snelle vergelijking van abonnement en prijzen;

- snel overzicht van de kosten én de mogelijkheden

- 100% objectieve, actuele informatie
- één helder overzicht van aanbieders van online back-up diensten

 

www.vergelijkbackuponline.nl geeft bovendien een uitleg van technische termen die bij deze diensten worden gebruikt.

 

De website zal in de nabije toekomst verder uitgebreid worden op basis van feedback van de gebruikers. De database met aanbieders van online back-up diensten wordt continu bijgewerkt.

 

Vergelijkbackuponline.nl is eind december  gelanceerd door Arthur Brouwer, directeur van Oggi, creatief bureau voor communicatie strategie, online- en grafische diensten. Brouwer merkte in zijn werk dat veel ondernemers wel de behoefte hebben aan een online backupdienst, maar dat zij het links laten liggen omdat zij vaak niet uit de brei van aanbieders en mogelijkheden komen. Daardoor nemen zij niet altijd de noodzakelijke maatregelen. Brouwer: “Ik hoop met deze website bij te dragen aan een stuk transparantie in deze markt”.

Trefwoorden: Aanbieders Backup, Backup Service, Data Backup, Internet Backup, Online Backup, Online Opslag, Vergelijk Backup Online,