Vries Installatietechniek BV De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: J.C. Beetslaan 147 , 2131 AK Hoofddorp, Noord-Holland

E-mail

Over Vries Installatietechniek BV De

Bij De Vries Installatietechniek b.v. bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Wij leveren zowel gangbare particuliere huisinstallaties als complexe bedrijfsinstallaties met de mogelijkheid tot beheer op afstand.

Op uw verzoek ontwerpen wij volledige verwarmingsinstallaties, welke wij geheel in eigen beheer uitvoeren. Het aanschaffen van een installatie hoeft niet altijd complex of kostentechnisch ingrijpend te zijn. Dit hebben wij bewezen door o.a. bestaande ketelhuizen te renoveren of een contract in lease-vorm aan te bieden.

Kortom, bij ons hoeft u nooit in de kou te zitten!

Naast een juiste temperatuur, wordt de laatste jaren ook steeds meer aandacht besteed aan de luchtkwaliteit in de ruimtes waar gewerkt en geleefd wordt. Zeker in kantoren blijkt schone lucht met een juiste temperatuur een positieve factor te zijn in het terugdringen van ziekteverzuim. Met onze koel- en verwarmingsinstallaties heeft u een volledig pakket aan middelen ter beschikking, dat ervoor zorgdraagt dat u in een prettige omgeving kunt wonen en/of werken.

Naast grote leef- en werkruimtes zijn er tevens ruimtes die uitsluitend geventileerd hoeven te worden. Een eenvoudig ventilatiesysteem is dan voldoende om de zaken hygiënisch, droog en zonder luchtjes te houden. Ook hiervoor kunt u bij De Vries Installatietechniek b.v. terecht.

Voor wie het hoofd koel wil houden, biedt De Vries Installatietechniek b.v. een breed scala aan oplossingen.

Om uw bedrijf en/of leefomgeving altijd op de juiste temperatuur te houden, kunnen wij pasklare producten bieden. Wij ontwerpen de installatie op basis van een koellastberekening met op maat uitgevoerd leidingwerk. Tezamen met een hierop afgestemd luchtbehandelingsysteem betekent dit definitief het einde van een benauwd en vochtig klimaat.

Klantgerichtheid staat bij De Vries Installatietechniek b.v. al vanaf het begin van ons bestaan hoog in het vaandel.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vries Installatietechniek BV De in J.C. Beetslaan 147, Hoofddorp Noord-Holland 2131 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hoofddorp Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoofddorp Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoofddorp Noord-Holland, 2131 AK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820069]